Tayfun Korkutlu Hannover'e Şok Tehdit! - Son Dakika
Spor

Tayfun Korkutlu Hannover'e Şok Tehdit!

Tayfun Korkutlu Hannover\'e Şok Tehdit!

Cuma sabahı antrenman tesislerine gelen futbolcular çirkin bir manzarayla karşılaştı.

05.04.2014 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tayfun Korkut'un teknik direktörlüğü yaptığı Hannover'li futbolcular, cuma sabahı antrenman sahasına geldiklerinde tesislerin duvarına tehdit içerikli bir yazıyla beraber asılmış ölü bir koyun ile karşılaştı.

Haftasonu karşılaşacakları ezeli rakipleri Eintrach Braunschweig taraftarlarının yaptığı düşünülen eylem, tüm takımda soğuk duş etkisi yarattı. Ölü koyunun yanında asılı olan, "Pazar'a gününüzü göreceksiniz, sizi pis hayvanlar" yazısı futbolcular üzerinde büyük endişe yarattı.

Abartig! Idioten haben ein totes Lamm an den Trainingsplatz von #h96 geh auml;ngt. Sp auml;ter mehr hier und bei #bild.de. pic.twitter.com/vpSoHNIE9u

mdash; Bild Hannover 96 (@BILD_96) 4 Nisan 2014

Hannover polisi olayı doğrularken, yayınladıkları açıklamada, "Bugün saat 07.00'de bir H96 çalışanı, antrenman tesislerinin tellerine asılmış ölü bir koyun bularak polisi aramıştır. Veterinerler, hayvanın ölüm nedenini araştırıyor. İzler üzerinden soruşturmamız devam edecek." ifadalerini kullandı.

Kulüpten konuyla ilgili ilk açıklama ise sportif direktör Dirk Dufner'den geldi. Dufner'in Bild'e verdiği demeçte, "Bu, bazı kendini bilmezlerin yaptığı çok çirkin bir saldırıdır. Kesinlikle kabul edilemez ve sapıkça bir harekettir." şeklinde konuştu.

Sezonun ilk yarısında oynanan derbide, 4 taraftar tutuklanmış ve 14 polis memuru çıkan olaylarda yaralanmıştı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Tayfun Korkutlu Hannover'e Şok Tehdit! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement