Tayfun Talipoğlu-Denizbank Tarım Sohbetleri" Edirne'den Başladı - Son Dakika
Yerel

Tayfun Talipoğlu-Denizbank Tarım Sohbetleri" Edirne'den Başladı

DenizBank Tarım Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Sun: ''Türkiye'de bir ilk olarak gerçekleştirdiğimiz 'Ürettici kart' ile 400 bini aşkın üreticiye 12 bin üye işyerinde tarımsal girdi alanlarında avantaj sağlıyoruz''

19.04.2014 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarım sektörünün ihtiyaçlarına özel tasarlanan Üretici Kart'ın 10'uncu yılı kapsamında "Tayfun Talipoğlu-DenizBank Tarım Sohbetleri" adıyla gerçekleştirilecek etkinlik Edirne'den başladı.

DenizBank Tarım Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı  Gökhan Sun, bir restoranda düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, özel bankalar arasında tarım sektörüne en fazla kredi kullandıran bankanın DenizBank olduğunu belirtti.

Üreticilere ihtiyaç duydukları finansmanı sağlarken, tarımsal faaliyetlerine ve gelir elde etme periyotlarına göre ödeme takvimi belirlediklerini ifade eden Sun, konuşmasına şöyle devam etti:

"Bankamız özel bankalar arasında tarım sektörüne en fazla kredi kullandıran banka konumunda olup, müşteri sayımız 700 bine ulaşmış, Türkiye genelinde sektöre kullandırdığımız kredilerin büyüklüğü ise 3 milyar TL'yi aşmıştır. Özel bankalar arasında pazar payımız yüzde 23,5 ve bu performans ile özel bankalar arasında açık ara pazar lideriyiz. Tarım sektörünün ihtiyaçlarına özel olarak tasarladığımız ve Türkiye'de bir ilk olarak gerçekleştirdiğimiz 'Üretici kart' ile 400 bini aşkın üreticiye 12 bin üye iş yerinde tarımsal girdi alanlarında avantaj sağlıyoruz.Üretici karttaki hedefimiz 500 bin kart sayısına ulaşmak.Üretici kartın 10. yılını çiftçilerimizle kutluyoruz. tayfun Talipoğlu ile tarım yolculuğumuz başlıyor. Ama banka olarak tarım yolculuğunu 10 yıldan uzun bir süredir yapıyoruz."

Tayfun Talipoğlu ise  DenizBank ile müthiş bir kan uyuşması yaşadıklarını, DenizBank'ın devlet zorunluluğu olmadan Anadolu'daki insanlara hizmet etmek için yola çıktığını anlattı.

Türkiye'nin her yerini karış karış gezdiğini anlatan Talipoğlu, "Şimdi bu kadar konusunda uzman insan varken, benim kalkıp bankacılıktan veya tarımdan söz etmem mümkün değil. Ama benim insandan söz etme hakkım var. Bu ülkenin yollarında 2.5 milyon kilometre yol yaptım. Bu ülkenin çok güzel insanlarıyla karşılaştım. hatta hep güzel insanlarıyla karşılaştım. Çünkü benim ülkemin bütün insanları güzel. Edirne'de benin için güzel insanların olduğu bir yer. Biz ne zaman yola çıksak Edirne'den başlarız" dedi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ise çiftçiye yapılan yatırımın hiçbir zaman boşa gitmeyeceğini, DenizBank'ın çok doğru bir alana yatırım yaparak ülkeye hizmet ettiğini belirtti.

"Tayfun Talipoğlu ile DenizBank Tarım Sohbetleri" başlığıyla Türkiye'nin 50'den fazla noktasına etkinlik düzenlenecek. Petrol Ofisi tarafından desteklenen organizasyon süresince Talipoğlu köy, üye iş yeri, birlik ve kooperatif  ziyaretleriyle çiftçi sohbetleri yapacak. DenizBank ve Talipoğlu, 50'den fazla yerde ortalama 5 köyü ziyaret edecek ve bir noktadan diğerine geçerken rota üzerindeki uygun ilçe ve köylere de uğrayacak. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tayfun Talipoğlu-Denizbank Tarım Sohbetleri' Edirne'den Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement