Tayfun Talipoğlu'ndan Şiir Dinletisi - Son Dakika
Yerel

Tayfun Talipoğlu'ndan Şiir Dinletisi

Tayfun Talipoğlu\'ndan Şiir Dinletisi

Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen 'Ramazan Etkinlikleri', dolu dolu geçiyor.

22.07.2012 19:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen 'Ramazan Etkinlikleri', dolu dolu geçiyor.

Düzenlenen programa Belediye Başkan Yardımcısı Ebubekir Fırat, Eski Adıyaman Milletvekili Ahmet Doğan, belediye meclis üyeleri, belediye birim müdürleri, eski CHP İl Başkanı Zafer Ersoy, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye'nin "Ramazan Etkinliği"ne katılan, televizyon dünyasının ünlü isimlerinden Tayfun Talipoğlu, katılımcılara enfes bir şiir dinletisi sundu. Şiir dinletisi öncesinde Adıyaman Harfane ekibi, yöreye ait türküler seslendirdi. Demokrasi Parkı'nda gerçekleşen etkinlikte sahne alan Talipoğlu, Adıyamanlılara muhteşem bir gece yaşattı.

Televizyon ekranlarında 'Bam Teli' isimli programı sunan Talipoğlu'nun, Adıyaman'daki programında sevenlerini mutlu etmek için olağanüstü performans sergilediği gözlerden kaçmadı. Talipoğlu, Anadolu'nun değerli şairleri Yılmaz Odabaş ve Tahsin Kabak ile Mevlana'nın şiirlerini okudu. Ayrıca kendisine ait "Seni Seviyorum" isimli şiiri okuduğunda izleyicilerden bol bol alkış aldı.

Programın sonunda Başkan Yardımcısı Fırat, Talipoğlu'na gecenin anısına bir buket çiçek ve bir adet plaket takdim ederek, performansından dolayı tebrik etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tayfun Talipoğlu'ndan Şiir Dinletisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement