Tayfun Talipoğlu Salihlili Üreticilerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Tayfun Talipoğlu Salihlili Üreticilerle Buluştu

Tayfun Talipoğlu Salihlili Üreticilerle Buluştu

Denizbank; tarım sektörünün ihtiyaçlarına özel olarak tasarladığı ve Türkiye’de bir ilk olarak gerçekleştirdiği Üretici Kart’ın 10. yıl etkinlikleri kapsamında Türkiye turuna çıktı.

01.05.2014 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizbank; tarım sektörünün ihtiyaçlarına özel olarak tasarladığı ve Türkiye'de bir ilk olarak gerçekleştirdiği Üretici Kart'ın 10. yıl etkinlikleri kapsamında Türkiye turuna çıktı. Edirne'den başlayan ve "Tayfun Talipoğlu ile Denizbank Tarım Sohbetleri" adıyla düzenlenen etkinlik Manisa'nın Salihli ilçesinde de yapıldı.

Lidya Otel'de gerçekleştirilen "Tayfun Talipoğlu ile Denizbank Tarım Sohbetleri" etkinliğine başta Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, Kaymakam Ertan Peynircioğlu, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, İl Tarım Müdürü Hasan Çebi, Denizbank Tarım Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Sun'un yanı sıra sivil toplum örgütleri ve çiftçiler katıldı.

"ÇİFTÇİMİZ PAZARLIK YAPMAYI ÖĞRENDİ"

"Denizbank olarak 10 yıldır aranızdayız" diyen Denizbank Tarım Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Sun, "Biz Denizbank olarak 10 yıldır sizinle birlikte, sizin aranızdayız. Çiftçimiz para verenle pazarlık yapmayı, hesap sormayı bizimle öğrendi. Banka olarak bizim amacımız ise iyinin, en iyisini yapmanın peşindeyiz. Ama biz de şunu iyi biliyoruz. Siz olduğunuz için biz varız" dedi.

"10. YILIMIZI ÇİFTÇİLERİMİZLE KUTLUYORUZ"

Denizbank olarak müşteri sayısının 700 bine ulaştığını vurgulayan Sun şöyle konuştu:

"Türkiye genelinde sektöre kullandırdığımız kredilerin büyüklüğü ise 3 milyar TL'yi aşmıştır. Özel bankalar arasındaki pazar payımız yüzde 23,5 ve bu performansla özel bankalar arasında açık ara pazar lideriyiz. Tarım sektörünün ihtiyaçlarına özel olarak tasarladığımız ve Türkiye'de bir ilk olarak gerçekleştirdiğimiz 'Üretici Kart' ile 400 bini aşkın üreticiye 12 bin üye iş yerinde tarımsal girdi alımlarında avantajlar sağlıyoruz. Üretici Kart'taki hedefimiz ise 500 bin kart sayısına ulaşmak. Üretici Kart'ın 10. yılını da çiftçilerimizle kutluyoruz."

"MANİSA UYGUN BİR İKLİME SAHİP"

Manisa ovasının bereketli bir ova olduğunu vurgulayan Vali Abdurrahman Savaş ise, "Üretim bazında Manisa olarak ilk 3 içersindeyiz. Üzüm başta olmak üzere birçok ürün ilimizde yetişiyor. Çünkü Manisa ürün yetiştirme bakımından uygun iklim şartı mevcuttur. Finansal ayağında ise özel bankalar arasında tarım sektörüne en fazla kredi kullandıran banka konumunda ise Denizbank bulunmaktadır" dedi.

ÇİFTÇİLERİMİZİN DERDİNİ DİNLEYECEĞİM"

Türkiye'nin 50 fazla noktasına giderek 15 bin kilometre yol yaparak bir milyon çiftçiye ulaşacak olan Tayfun Talipoğlu ise, gittiği yerlerde çiftçilerin dertlerini dinleyeceğini, akaryakıt, gübre, yem, tohum gibi tarımsal girdi satışı yapan bayi, birlik ve kooperatif ziyaretleri ile çiftçinin tüm sorunlarını tespit etmeye çalışacağını söyledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tayfun Talipoğlu Salihlili Üreticilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement