Tayfur Emre Attığı Gollerle Menemen'in Rekortmeni - Son Dakika
Güncel

Tayfur Emre Attığı Gollerle Menemen'in Rekortmeni

Tayfur Emre Attığı Gollerle Menemen\'in Rekortmeni

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta bu sezon Menemen Belediyespor formasıyla 14 gol atarak kulüp tarihinin en skorer oyuncusu unvanını kazanan Tayfur Emre, play off'a kalacaklarını söyledi.

28.04.2016 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta bu sezon Menemen Belediyespor formasıyla 14 gol atarak kulüp tarihinin en skorer oyuncusu unvanını kazanan Tayfur Emre, play off'a kalacaklarını söyledi. 2013-14 sezonundan bu yana Menemen Belediyespor'da forma giyen 27 yaşındaki futbolcu son hafta deplasmanda oynayacakları Anadolu Üküdar karışısında istedikleri sonucu alacaklarını ifade ederek, "Rakiplerimiz Hacettepe ve Sarıyer'in kayıp yaşayacağına inanıyorum. Bu sezon gösterdiğimiz performansla play off oynamayı hak ettik. Geçen sezon play off'ta çeyrek finalde elenmiştik. Umarım bu karşılaşmada da bana gol atmak nasip olur" dedi.

Kariyerinin en verimli dönemlerini Menemen Belediyespor'da geçirdiğini ifade eden Tayfur Emre, "Kulübümle 2 sezon önce 3'üncü Lig'de şampiyonluk sevinci yaşadım. Bu sezon da PTT 1'inci Lig mutluluğu yaşamak istiyorum. Kariyerimde attığım toplam 54 golün 29'unu Menemen'de kaydettim" dedi.

Kulüp tarihine geçtiği için ayrı bir gurur yaşadığını ifade eden deneyimli forvet, "Ben görevimi en iyi şekilde yapmak için çalışıyorum. Menemen Belediyespor'a katkı koyduysam ne mutlu bana" diye konuştu. Anadolu Üsküdar maçının hazırlıklarını sürdüren Menemen Belediyespor'da cezalı Veli ve Umut'un yanı sıra sakatlığı süren genç Onurcan forma giyemeyecek.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tayfur Emre Attığı Gollerle Menemen'in Rekortmeni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement