Tayin Olan Savcılardan Başkan Akcan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Tayin Olan Savcılardan Başkan Akcan'a Ziyaret

Tayin Olan Savcılardan Başkan Akcan\'a Ziyaret

Akyazı’daki görev süresini doldurarak başka bir ile tayini çıkan Cumhuriyet savcısı Mehmet Ali Yıldız ve Cumhuriyet Savcısı Hayrullah Yapar Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’a veda ziyaretinde bulundu.

09.09.2016 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akyazı'daki görev süresini doldurarak başka bir ile tayini çıkan Cumhuriyet savcısı Mehmet Ali Yıldız ve Cumhuriyet Savcısı Hayrullah Yapar Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan'a veda ziyaretinde bulundu.

Akyazı Adliyesinde görev yaparak buradaki görev sürelerini tamamlamalarının ardından başka ile tayin olan Cumhuriyet savcısı Mehmet Ali Yıldız ve Cumhuriyet Savcısı Hayrullah Yapar Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan'ın makamına gelerek veda ziyaretinde bulundu. Akyazı'da görev yapmaktan ve burada Akyazı Adliyesinde bulunmaktan oldukça memnun olduklarını ifade eden Cumhuriyet savcısı Hayrullah Yapar ve Mehmet Ali Yıldız buraya da oldukça alışmış olduklarını da sözlerine eklediler.

Cumhuriyet savcısı Hayrullah Yapar ziyarette yaptığı açıklamada, "Başka bir yere tayin olsam bile Akyazı havası, suyu ve güzelliği ile hep aklımda olacak inşallah fırsat buldukçada Akyazı'yı ziyaret etmeye çalışacağım. Burada görev yaptığım süre içerisinde Akyazı Belediyesi ve siz değerli belediye Başkanımız başta olmak üzere birçok kamu kurum ve kuruluşumuz ile birlik ve beraberlik içinde çalıştık. Bu anlamda sizlere de çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Cumhuriyet savcısı Mehmet Ali Yıldız yaptığı konuşmada, "Akyazı ilk göreve başlayacaklar için merak uyandıran bir yer. Ama buraya gelince buradaki insanları tanıyınca, buradaki havayı soluyup buraya alışınca gerçekten bırakması ve gitmesi zor ve çok güzel şirin bir yer inşallah gelecekte yeni görevlerde görüşmek dileklerimle diyorum" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ise, "Akyazı Belediyesi olarak adaletimizin her zaman yanında olduk. Bu anlamda asker, polis, savcı ve hakimlerimizle bundan önce olduğu gibi bundan sonra da uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. İlçemizin her ferdi kendisine gelen misafiri en iyi şekilde ağırlayarak güzel anılarla uğurlar. Yeni görev yerlerinize sizleri uğurlarken ilçemize adaletin sağlanması adına yapmış olduğunuz katkılardan ötürü teşekkür ediyor tayin olduğunuz illerde sizlere üstün başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tayin Olan Savcılardan Başkan Akcan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement