Tayini Çıkan Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Helallik İstedi - Son Dakika
Yerel

Tayini Çıkan Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Helallik İstedi

Tayini Çıkan Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Helallik İstedi

Son yayınlanan Valiler Kararnamesi ile İzmir Valiliği’ne atanan Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Çine’de muhtarlarla yaptığı toplantıda muhtarlardan ve halktan helallik istedi.

07.06.2016 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son yayınlanan Valiler Kararnamesi ile İzmir Valiliği'ne atanan Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Çine'de muhtarlarla yaptığı toplantıda muhtarlardan ve halktan helallik istedi. Görev süresi boyunca elinden geldiği oranda en iyi hizmeti sunmaya gayret ettiğini belirten Aydın Valisi Erol Ayyıldız, kendi hakkını helal ettiğini belirterek helallik istedi.

Çine Muhtarlar Derneği tarafından ilçede bulunan bir tesiste düzenlenen muhtarlar toplantısına Vali Erol Ayyıldız, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz, Mustafa Savaş, Çine Kaymakamı Özkan Demir, Belediye Başkanı Enver Salih Dİnçer, Ak Parti İl Başkanı Ömer Özmen, Daire Müdürleri ile 72 mahalle muhtarı ve davetliler katıldı.

Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Muammer Karadeniz'in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda konuşan Vali Erol Ayyıldız, yaklaşık bir hafta sonra Aydın Valiliği'nden yeni görev yeri olan İzmir Valiliği'ne geçeceğini belirterek vatandaştan ve muhtarlardan helallik istedi.

Aydın'a atandığı 27 Eylül 2013 tarihinden bu yana en iyi hizmeti vermeye alıştıklarını ancak hizmet ederken herkesin beklentisini yerine getirememiş ya da memnun edememiş olabileceğini kaydeden Aydın Valisi Erol Ayyıldız, "Hakkınızı helal ediniz. Öncelik Aydın'da kalmaktı. Ancak memur olunca yola devam ediyorsunuz. Sevindiğim bir husus çok uzak değil komşu ve Aydın ile çok sıkı bağı olan bir ile İzmir'e atandık. Araştırdık İzmir'e ilk defa Aydınlı bir vali atanmış. Ben kendimi Aydınlı hissettiğim için ilk defa oluyor. Dolayısıyla orada da burada olduğu gibi bir kardeşiniz var. Herhangi bir ihtiyacınız olduğunda her zaman başımın üstüne. Bilin ki orada bir kardeşiniz bir abiniz var. Yaklaşık 3 yıl gibi bir sürede birlikte çalışma imkanımız oldu. Bu arda Büyükşehir ile ilgili kanun değişikliği olduğu içi bir takım sıkıntılar olmuş olabilir. Biz özel idare döneminde elimizden geldiğince en iyi hizmeti sunmaya çalıştık ama yeterince veya istediğiniz ölçüde olmamış olabilir. Bu aşamada hizmetleri sağlarken memnuniyet sağlayamamış olabiliriz haklarınızı helal ediniz. Hassaten çalışma ortamında ve iş esansında kalbini kırdığım kardeşlerim varsa hakkınızı helal ediniz. Biz sizleri sevdik, sizler bizim hem hizmet anlamında hem de Allah'ın rızasını kazanmak anlamında vesilemizsiniz. Bu anlamda sizin memnuniyetiniz çok önemli" diyerek herkesten helallik isteyip kendisinin hakkını helal ettiğini söyledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tayini Çıkan Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Helallik İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement