Tayini Çıkan Müdüre Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Tayini Çıkan Müdüre Veda Yemeği

Tayini Çıkan Müdüre Veda Yemeği

Van’ın Çatak Malmüdürü Ali Özel’in Kayseri’nin Tomarza ilçesine tayininin çıkması nedeniyle onuruna veda yemeği verildi.

14.07.2016 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Çatak Malmüdürü Ali Özel'in Kayseri'nin Tomarza ilçesine tayininin çıkması nedeniyle onuruna veda yemeği verildi.

Çatak Öğretmenevi'nde düzenlenen veda yemeğine İlçe Kaymakamı Hacı Asım Akgül, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Umut Düzerdik, Emniyet Amir Vekili Başkomiser İbrahim Canbaz, kurum amirleri ve ilçe halkı katıldı. Tomarza ilçesine tayini çıkan Ali Özel'e yeni görev yerinde başarılar dileyen Akgül, atamaların ve görev değişikliklerinin bir bayrak yarışı olduğunu söyledi. Akgün, "2 yıldır ilçede başarılı bir şekilde görevini yapan Malmüdürümüz Ali Özel'in ilçemizdeki görevi sona erdi. Ben kendisine gidip çalışacağı yerde ailesiyle birlikte sağlıklı ve başarılı bir yaşam diliyorum" dedi.

Malmüdürü Ali Özel ise, veda yemeğinin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, "Vedalar daima zor gelir insana. 2 yılımız iyisiyle kötüsüyle geçti. İstemeyerek de olsa kalbini kırdığım arkadaşım varsa özür dilerim. Ben hakkımı helal ediyorum, sizlerde hakkınızı helal edin. Çatak halkına misafirperverliklerinden dolayı ne kadar teşekkür etsem azdır. Kayseri Tomorza'da bir kardeşiniz ve daima açık bir kapınızın olduğunu unutmayın" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kaymakam Hacı Asım Akgül, tayini çıkan Ali Özel'e plaket ve başarı belgesi takdim ederken, mesai arkadaşları tarafından da hediye verildi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tayini Çıkan Müdüre Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement