Tayini Çıkan Vali Yardımcılarına Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Tayini Çıkan Vali Yardımcılarına Veda Yemeği

Tayini Çıkan Vali Yardımcılarına Veda Yemeği

Hakkari Valisi Yakup Canbolat, İçişleri Bakanlığı’nın kararnamesiyle tayinleri çıkan vali yardımcılarına veda yemeği verdi.

01.08.2015 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari Valisi Yakup Canbolat, İçişleri Bakanlığı'nın kararnamesiyle tayinleri çıkan vali yardımcılarına veda yemeği verdi.

Hakkari Vali Yardımcılığı görevinden Balıkesir Gömeç Kaymakamlığı'na atanan Vali Yardımcısı Cumhur Duran ve Sivas Vali Yardımcılığı'na atanan Hüseyin Sayın için Hakkari Polis Evi'nde verilen yemeğe Vali Yakup Canbolat'ın yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, Mülkiye Başmüfettişi Fazıl Can, Polis Başmüfettişi Ahmet Uzun, Jandarma Müfettişi Mehmet Çimen ve Artvin Vali Yardımcılığı'ndan Hakkari Vali Yardımcılığı'na atanan Hasan Ongu katıldı. Vali Canbolat, yaptıkları hizmetler anısına Vali Yardımcıları Cumhur Duran ve Hüseyin Sayın'a başarı belgesi vererek Hakkari yöresine ait el dokuması kilim ve plakethediye etti. İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu ise, ilden ayrılacak olan Vali Yardımcıları Duran ve Sayın'a plaket ve Polis şapkası hediye etti. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tayini Çıkan Vali Yardımcılarına Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement