Tayland'ta Güvenlik Görevlisi 1 Türk'ü Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Tayland'ta Güvenlik Görevlisi 1 Türk'ü Öldürdü

Tayland'ta 37 yaşındaki bir Türk'ü öldüren ve ifadesinde 'kendisini korumak isterken' cinayet işleriğini öne süren güvenlik görevlisinin ifadesinin gerçeği yansıtmadığı güvenlik kameraları ile ortaya çıktı.

18.02.2015 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tayland'ta 37 yaşındaki bir Türk'ü öldüren ve ifadesinde 'kendisini korumak isterken' cinayet işleriğini öne süren güvenlik görevlisinin ifadesinin gerçeği yansıtmadığı güvenlik kameraları ile ortaya çıktı.

Tayland'da baş ve göğsünden vurulan Türk vatandaşının aslında oradaki başka bir barda yönetici olduğu ve bu cinayetin iki kişi tarafından işlendiği iddia edildi. Takma 'Polat Mehmet' olan adı 37 yaşındaki Türk vatandaşının asıl adını gizlediği de ortaya çıktı. Türkiye Bangkok Büyükelçiliği yetkilileri Türk vatandaşını öldüren güvenlik görevlisinin ilk ifadesinde nefs-i müdafaa ile cinayeti işlediğini öne sürerken, güvenlik kameralarındaki görüntüler olayın bu şekilde gerçekleşmediğini ortaya çıkardı. Türk yetkililer olayın yaşandığı barın müdürü ve güvenlik görevlisinin cinayet ardından kameralardan birinin açısını bozmaya çalıştıklarını ancak diğer kameraları dikkate almadıklarını, Tayland polisinin soruşturması sonucunda da suçlarını itiraf ettiklerini ve the Nation gazetesinin de olayı duyurduğunu belirtti.

Güvenlik görevlisi 27 yaşındaki Kabin Srisa-ard ve bar müdürü 56 yaşındaki Kanapong Nakwatchara uzun saatler boyunca süren ifade işlemlerinin ardından tutuklandı. Büyükelçiliğin verdiği bilgiler polis ifadeleriyle de doğrulandı. Zanlılardan ilk önce Nakwatchara'nın kendi silahından çıkan mermi Mehmet'i göğsüne isabet ettikten sonra Srisa-ard'da kendi silahıyla yaralı Türk'ü başından vurdu. Ardından da kamera kaydı ve açısı ile oynayıp polisi yanıltmaya çalıştıkları ortaya çıktı. Ancak, cinayet anında kayıtta olan diğer kameralar zanlıları ele verdi. - Bangkok

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tayland'ta Güvenlik Görevlisi 1 Türk'ü Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement