Tayvan Teknolojisi Muhteşem Showlarla İstinye Park'ta - Son Dakika
Güncel

Tayvan Teknolojisi Muhteşem Showlarla İstinye Park'ta

Türkiye'yi 2013-2015 dönemi için stratejik ülke olarak seçen Tayvan, dünyaca ünlü ödüllü 43 markası ile İstanbul'da 5 gün boyunca show yapacak.

15.09.2014 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstinye Park'ta 19-23 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek "Taiwan Excellence Günleri"nde onlarca Tayvanlı marka, yüksek kalitedeki ürünleri ile Türk yatırımcısı ve tüketicisiyle bir araya gelecek.

Taiwan Excellence Günleri 20 Eylül Cumartesi günü öğleden sonra İstinye Park'ta Tayvan Ankara Büyükelçisi Yaser Cheng, Tayvan Ticaret Merkezi Türkiye Direktörü Patty Yen, Acer Ülke Müdürü Sinan Kender, Asus Ülke Müdürü Kevin Li, D-Link Ülke Müdürü Harun Sönmez, Htc Ülke Müdürü Canan Taşar ve Zyxel Ülke Müdürü Vefa Tarhan'ın katılımı ile açılıyor.

Açılış töreninde ayrıca ünlü manken ve sunucu Özge Ulusoy ile sempatikliği ile herkesin sevgilisi haline gelen Pascal Nouma'nın katılacağı teknoloji defilesi gerçekleşecek.

"Tayvan'ın yenilikçi ürünleri hayat mükemmelleştirir" sloganıyla yola çıkan Taiwan Excellence Günleri'nde katılımcılar yenilikçi ve en son teknolojilerle üretilmiş Tayvan menşeili ürünleri test edebilecekler.

Kalite arayan tüketicilerin mutlaka ziyaret etmesi gereken teknoloji ürünleri, ev aletleri ve spor ile eğlence ürünlerinin yer aldığı standlarda, katılımcılar aynı zamanda egzersiz bisikletiyle düzenlenecek Mr. Energy yarışması ve Inno-Hunter mobil oyununa katılarak dizüstü bilgisayar, akıllı telefon, bisiklet ve özel hediyeler kazanma fırsatı bulacak.

Taiwan Excellence Günleri Tayvan Ekonomi Bakanlığı'na bağlı Tayvan Dış Ticaret (BOFT) girişimi olarak, Tayvan Dış Ticaret Geliştirme Kurulu (TAITRA) tarafından gerçekleştiriliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tayvan Teknolojisi Muhteşem Showlarla İstinye Park'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement