Tayyar Provokatörlerden Hesap Sorulmasını İstedi - Son Dakika
Politika

Tayyar Provokatörlerden Hesap Sorulmasını İstedi

Tayyar Provokatörlerden Hesap Sorulmasını İstedi

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, cemaate yakınlığı ile bilinen gazeteci Asım Yıldırım’ın bombalı saldırı ile ilgili paylaşımını provokatörlük olarak değerlendirerek, hesap sorulmasını istedi.

29.06.2016 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, cemaate yakınlığı ile bilinen gazeteci Asım Yıldırım'ın bombalı saldırı ile ilgili paylaşımını provokatörlük olarak değerlendirerek, hesap sorulmasını istedi.

Gazeteci Asım Yıldırım, "Konuşulan 'diploma sahtekarlığı' iddiaları, İsrail'le 'sevr vari' anlaşma, Rusya'ya uçak özürü ve İstanbul'da patlamayla gündem değişti" ifadelerinin yer aldığı bir paylaşım yapmıştı. Yıldırım'ın paylaşımına tepki gösteren AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, provokatörlerden hesap sorulmasını istedi. Tayyar, iletisinde Yıldırım'ın ifadelerini de paylaşırken, yorumunda ise "Kanlı terör eylemiyle eş zamanlı devleti katil ilan eden bu provokatörden hesap sormayan devlet, devlet değildir" ifadelerini kullandı. Tayyar, başka bir paylaşımında ise "Allah belanızı versin soysuzlar. Bilin ki teröre boyun eğmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Tayyar, "Olay Yeri Görüntüleri Paylaşmıyorum Ülkemi Seviyorum" yorumlarını da paylaştı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Tayyar Provokatörlerden Hesap Sorulmasını İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement