Taziye Defterleri Soma'ya Yollanacak - Son Dakika
Yerel

Taziye Defterleri Soma'ya Yollanacak

Taziye Defterleri Soma\'ya Yollanacak

Türk İş Eskişehir Şube Başkanı Necat Kılıç, Soma faciası sonrasında kurdukları taziye çadırında açtıkları defterleri, Maden İş Sendikası Kırka Başkanı Yılmaz Ayrancı’ya teslim etti.

03.06.2014 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk İş Eskişehir Şube Başkanı Necat Kılıç, Soma faciası sonrasında kurdukları taziye çadırında açtıkları defterleri, Maden İş Sendikası Kırka Başkanı Yılmaz Ayrancı'ya teslim etti.

Kılıç, 600 kişinin Soma faciası ile ilgili düşüncelerini bu defterlere yazarak imzaladığını belirterek, "Ölenlerin tümü emekçi ve bunun tekrar yaşanmaması için kaza olmadan önce bunu olmasını engellemek önemli olan. Böyle bir acının yaşanamaması için neler yapılaması gerekiyor, bunu konuşmak lazım. Bu çok pahalı bir ders, bu acıyı birinci derecede yaşayan maden işçilerini temsilen defterleri Şube Başkanı Yılmaz Ayrancı'ya teslim ediyorum" dedi.

YAZILAR MÜZEDE YER ALACAK

Defterleri teslim alan Maden İş Sendikası Kırka Başkanı Yılmaz Ayrancı ise şöyle konuştu:

"Bu çadırlarda 600'e yakın insan düşüncelerini paylaştı. Acı çok büyük, sorumluların bir an önce bulunması ve yargı önünde hak ettikleri cezanın verilmesi temennimizdir. Verilen destekler için teşekkür ediyorum. Defterleri Soma şubesine yollayıp bu duygularımızın oradaki müzede yer almasını sağlayacağız. Yazılanların hepsi ayrı bir roman, insanların en çok altını çizdiği konu bu işin sorumlularının bulunması. Maalesef ülkemizde bir sorun yaşandıktan sonra kanunlar normale dönüyor bu da bir milat buradaki insanlarımız öldükten sonra konuyla ilgili gerekli önlemler alınmaya başlandı. Sorumluluklarını yerine getirmeyen insanların her ne olursa olsun cezasını çekmesi lazım." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Taziye Defterleri Soma'ya Yollanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement