Taziye Dönüşü Kaza: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Taziye Dönüşü Kaza: 1 Ölü, 1 Yaralı

Taziye Dönüşü Kaza: 1 Ölü, 1 Yaralı

Manisa'nın Salihli İlçesi'nde, sürücüsünün kontrolünden çıkıp takla atarak şarampole yuvarlanan traktördeki 55 yaşındaki Zahide Aydın öldü, kocası 61 yaşındaki Celil Aydın ise ağır yaralandı.

08.04.2015 19:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Salihli İlçesi'nde, sürücüsünün kontrolünden çıkıp takla atarak şarampole yuvarlanan traktördeki 55 yaşındaki Zahide Aydın öldü, kocası 61 yaşındaki Celil Aydın ise ağır yaralandı. Aydın çiftinin, ölen bir yakınları için gittikleri taziye ziyaretinden döndüğü öğrenildi.

Kaza, bugün saat 15.30 sıralarında, Gökeyüp Mahallesi Eşeler Mevkii'nde meydana geldi. Zahide Aydın ile birlikte ölen bir yakınları için gittikleri taziye evinden dönen Celil Aydın, yönetimindeki 45 LY 916 plakalı traktörün direksiyon hakimiyeti yitirdi. Kontrolden çıkan traktör, takla atarak şarampole yuvarlandı. Kazada Aydın çifti yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine gelen acil yardım ekipleri, yaralı çifti ambulansla, Köprübaşı Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan çiften Zahide Aydın öldü. Celil Aydın'ın hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Taziye Dönüşü Kaza: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement