Taziye Ziyaretinde Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Taziye Ziyaretinde Yakalandı

Taziye Ziyaretinde Yakalandı

Adana'da 41 yaşındaki F.K.'yi öldürdüğü iddiasıyla aranan İ.B., F.K.'nin babasına taziye ziyaretine gelince yakalandı.

04.04.2013 18:08  Güncelleme: 18:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Olay, 1 Nisan'da merkez Çukurova İlçesi'nin Topalak Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre, otomobille köyden geçen bir çift, yol kenarında yanan bir cisim fark etti. Durup cismi kontrol eden çift, insan cesedi olduğunu anlayınca durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yakılmış bir erkek cesedi buldu. Otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na götürülen cesedin, tabancayla vurulup öldürüldükten sonra yakıldığı belirlendi. Cesedin iki çocuk babası F.K.'ye ait olduğu saptandı.

Cinayeti aydınlatmak için çalışma başlatan jandarma ekipleri, Yurt Mahallesi'nde oturan F.K.'nin aynı gün saat 23.00 sıralarında evinden ayrıldığını öğrendi. Jandarma ekipleri olayla ilgili bilgisini aldığı F.K.'nin eşi E.K., ''Eşim son kez İ.B. ile görüştü. Olay günü akşam İ. gelmişti, telefon açıp F.'ye aşağıya inmesini söyledi. Konuşmalarından İ.'nin alkollü olduğu da anlaşılıyordu. F.'ye gitmemesini söyledim ama F. ise korkmamam gerektiğini ve hemen döneceğini söyleyip gitti.'' dedi.

TAZİYE ZİYARETİNE GELDİ

Jandarma, peşine düştüğü İ.B.'yi arkadaşı F.K.'nin babası N.K.'nin Meydan Mahallesi'ndeki evinde taziye ziyaretine gelince gözaltına aldı. İ.B., sorgusunda, Bir arkadaştan alacağım vardı, F. ile ortak arkadaşımız olduğu için onunla konuşmaya gittim. Evinin yakınında oturduk, 2 bira içtik. Sonra da ben evime gittim, F. de evine çıktı. F.'nin başına ne geldi bilmiyorum diye konuştu. Ancak, İ.B.'nin kullandığı minibüsün olaydan kısa süre önce cesedin bulunduğu bölgeye giden Çatalan Köprüsü üzerinden geçtiği belirlendi. Suçlamaları kabul etmeyen İ.B., sevk edildiği nöbetçi mahkemece katil şüphelisi olarak tutuklandı.

EKMEĞİMİZİ YEDİ

F.K.'nin cenazesi ise yakınları tarafından teslim alınarak Gülbahçe Mahallesi'ndeki Küçükoba Mezarlığı'nda gömüldü. Oğlunun katil zanlısına beddua eden anne 69 yaşındaki M.K., Benim yavrum dağ gibiydi. Öyle bir kişi baş edemezdi. Katil, evimize geldi, ekmeğimizi yedi, suyumuzu içti. Sonra da yavrumu öldürüp yaktı. Evladım geride 2 yetim bıraktı. En ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum diye konuştu.

Olay ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Taziye Ziyaretinde Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement