Taziyeden Dönenleri Taşıyan Otomobil Başka Bir Otomobil ile Çarpıştı: 6 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Taziyeden Dönenleri Taşıyan Otomobil Başka Bir Otomobil ile Çarpıştı: 6 Yaralı

Taziyeden Dönenleri Taşıyan Otomobil Başka Bir Otomobil ile Çarpıştı: 6 Yaralı

İzmir'in Kınık İlçesi'nde vefat eden bir yakınlarının taziyesinden dönen ve kent merkezindeki evlerine gidenlerin otomobili kavşakta bir başka otomobille çarpıştı.

17.01.2015 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Kınık İlçesi'nde vefat eden bir yakınlarının taziyesinden dönen ve kent merkezindeki evlerine gidenlerin otomobili kavşakta bir başka otomobille çarpıştı. Kazada 6 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 14.00 sıralarında, Bergama- Soma karayolunun Kınık Kavşağı'nda meydana geldi. Kınık'ta vefat eden yakınları Şefik Çubuk'un evinden taziye ziyaretinden dönen aynı aileden 5 kişinin içinde bulunduğu 45 yaşındaki Nihat Kahraman yönetimindeki 35 DB 8425 plakalı otomobile, kavşağa kontrolsüz çıkan İlhami Uludağ yönetimindeki 06 BR 2826 otomobil çarptı. Taziyeden dönenlerin içinde bulunduğu otomobil, çarpışmanın etkisiyle savruldu ve içinde su bulunan dereye uçtu.

Kazada sürücü Nihat Kahraman, 60 yaşındaki Mehmet Sabit Kahraman, 55 yaşındaki Mehmet Kahraman, 58 yaşındaki Muhsin Kahraman ve Haydar Kahraman ile diğer araç sürücüsü İlhami Uludağ yaralandı.

Ambulansla Dr. Faruk İlker Bergama Devlet Hastanesi'ne kaldırıan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Taziyeden Dönenleri Taşıyan Otomobil Başka Bir Otomobil ile Çarpıştı: 6 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • hasan göral: karaman ailesine geçmiş olsun 0 0 Yanıtla

Advertisement