TBB Başkanı Feyzioğlu, Başsağlığı Ziyareti İçin Siirt'e Geldi - Son Dakika
Güncel

TBB Başkanı Feyzioğlu, Başsağlığı Ziyareti İçin Siirt'e Geldi

TBB Başkanı Feyzioğlu, Başsağlığı Ziyareti İçin Siirt\'e Geldi

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, Siirt Barosu avukatlarından Mehmet Nezir Okur’un ailesine taziye ziyaretinde bulunmak için geldiği Siirt’te, kendisine yöneltilen “CHP kurultayında genel başkanlığa aday mısınız?” sorusunu yanıtlamadı.

11.11.2015 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, Siirt Barosu avukatlarından Mehmet Nezir Okur'un ailesine taziye ziyaretinde bulunmak için geldiği Siirt'te, kendisine yöneltilen "CHP kurultayında genel başkanlığa aday mısınız?" sorusunu yanıtlamadı.

TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, Siirt Barosu avukatlarından Mehmet Nezir Okur'un ailesine taziye ziyaretinde bulunmak için Siirt'e geldi. Öğle saatlerinde uçakla kente gelen Fevzioğlu'nu, Baro Başkanı Mehmet Cemal Acar ve avukatlar karşıladı. Feyzioğlu, daha sonra beraberinde CHP Siirt İl Başkanı Nevaf Bilek ve parti üyeleriyle birlikte, geçen hafta silahlı saldırıda hayatını kaybeden avukat Mehmet Nezir Okur'un ağabeyi Sait Okur'u ziyaret ederek, başsağlığında bulundu.

"KATİLİNİN EN AĞIR BİR ŞEKİLDE CEZA ALMASI İÇİN HEP BİRLİKTE MÜCADELE EDECEĞİZ"

Barolar Birliği olarak avukat Nezir Okur'un katilinin en ağır cezayı alması için hep birlikte mücadele edeceklerini dile getiren Feyzioğlu, "Öncelikle Nezir kardeşimizin ruhu şad olsun. O bizim kardeşimiz evladımız yeğenimiz, bu güzel ailenin en küçüğü pırlantası, 'Allah iyileri herhalde daha erken yanına çağırıyor' diyelim, teselli bulmaya çalışıyoruz ama bir yandan da 79 Barolar Birliği olarak Nezir'in katilini en ağır cezayı alması için hep birlikte mücadele edeceğimizi buradan bir kere daha ilan ediyorum. Bu vesile ile bu cinayetin aydınlanmasında katkısı olan emniyet teşkilatına ve başsavcılığımıza teşekkür ediyorum. Siirt Barosu Başkanımız şahsıda tüm Siirtlilerin ve meslektaşlarımızın ayrı ayrı başsağlığı diliyorum. Davanın kısa sürede açılacağını düşünüyoruz, gelirken aldığım bilgi bu yönde. da ilk celseden itibaren büyük bir katılım göstereceğiz ve birlikteliğimizi bir kez daha sergileyeceğiz. Allah'ın izni ile Siirt baromuza bir sosyal tesisi kazandırmak bizim dönemimizde bize nasip olur diye umut ediyorum ve o sosyal tesisinde adını Nezir kardeşime yakışan bir ismi vereceğiz ve anısını son sonsuza dek yaşatacağız" dedi.

GAZETECİLERİN SORUSUNU YANITLAMADI

Feyzioğlu, başsağlığı ziyareti sonrası çıkışta gazetecilerin, "CHP kurultayında genel başkanlığa aday olacak mısınız?" sorusunu, "Taziyedeyiz arkadaşlar, sonra" diyerek, yanıtsız bıraktı. Feyzioğlu daha sonra beraberinde Siirt Barosu Başkanı Mehmet Cemal Acar, CHP İl Başkanı Bilek ve parti yöneticileriyle birlikte Siirt Adliyesi'ne geçerek, baro salonunda bekleyen avukatlarla sohbet etti.

Çıkışta baro üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektiren Feyzioğlu, gazetecilerin ısrarla, "Kurultay'da aday olacak mısınız? Değilseniz kimi destekliyorsunuz?" sorusuna, "Taziyeye geldik, yeri değil teşekkür ederim" diye yanıt verdi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel TBB Başkanı Feyzioğlu, Başsağlığı Ziyareti İçin Siirt'e Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement