Tbesf Heyetinden Salman'a Ziyaret - Son Dakika
Spor

Tbesf Heyetinden Salman'a Ziyaret

Tbesf Heyetinden Salman\'a Ziyaret

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Arif Ümit Öztür ve Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Erkoç, Belediye Başkanı Vefa Salman’ı makamında ziyaret etti.

27.01.2016 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Arif Ümit Öztür ve Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Erkoç, Belediye Başkanı Vefa Salman'ı makamında ziyaret etti.

Federasyon Başkanı Öztürk, yapılan çalışmalar hakkında Başkan Salman'a bilgiler verdi. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, sporcularınbüyük işler yaptığına dikkat çekerek, "Sporcularımızın göstermiş olduğu başarıları yakından takip ediyorum. Yurt dışında da ülkemizi ve bayrağımızı temsil eden sporcularımız müsabakalarda elde ettikleri başarılar ile bizleri gururlandırıyorlar. Bundan daha güzel bir gurur olamaz. Yalova Belediyesi olarak sporcularımızın her zaman yanında olmaya çalışıyoruz. İmkanlarımız dahilinde de desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Arif Ümit Öztürk, katkı ve desteklerinden ötürü Başkan Salman'a plaket takdim etti. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tbesf Heyetinden Salman'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement