TBMM Başkanı Çiçek: Kamu Düzeni Bozulursa Hepimiz Zarar Görürüz - Son Dakika
Güncel

TBMM Başkanı Çiçek: Kamu Düzeni Bozulursa Hepimiz Zarar Görürüz

TBMM Başkanı Çiçek: Kamu Düzeni Bozulursa Hepimiz Zarar Görürüz

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde İstanbul'da çıkan olaylarla ilgili soru üzerine, "Her şey talep edilebilir, her şey istenebilir, her şey protesto edilebilir, ama bunların hepsinin meşruiyet içerinde yapılması lazım. Kamu düzeni bozulursa, bundan hepimiz zarar görürüz" dedi.

01.05.2015 19:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde İstanbul'da çıkan olaylarla ilgili soru üzerine, "Her şey talep edilebilir, her şey istenebilir, her şey protesto edilebilir, ama bunların hepsinin meşruiyet içerinde yapılması lazım. Kamu düzeni bozulursa, bundan hepimiz zarar görürüz" dedi.

Cemil Çiçek, Ankara'nın Kazan İlçesi'nde yapımı tamamlanan Ankara Lojistik Üssü Yurtiçi Lojistik Merkezi'ni ziyaret etti. 520 nakliye firmasının yer alacağı Uluslararası Lojistik ve Yurtiçi Lojistik Merkezi'nde toplam çalışan sayısının 4 binin üzerinde olması bekleniyor. Çiçek'in Kazan'dak lojistik merkezi ziyaretinde Anayasa Komisyonu eski Başkanı Ahmet İyimaya, Ankara Milletvekili Salih Kapusuz, Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Lojistik Üssü Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Gündüz, Yurtiçi Lojistik Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Beyazkılıç ve nakliye firması temsilcileri katıldı. Şaşmaz'da bulunan Yurtiçi nakliye firmaları, açılışın ardından Ankara'nın Kazan İlçesi'nde bulunan Lojistik Merkezi'ne taşınacak. İçinde sosyal donatıları otel ve hamamın da bulunduğu Lojistik Merkezi'nin resmi açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın yapması bekleniyor.

Lojistik Merkezi'nde incelemelerde bulunan TBMM Başkanı Cemil Çiçek, çıkışta basın mensuplarının İstanbul'daki 1 Mayıs olayları ile ilgili sorulanı cevapladı. Çiçek, "Her şey talep edilebilir, her şey istenebilir, her şey protesto edilebilir, ama bunların hepsinin meşruiyet içerinde yapılması lazım. Yasalara uygun yapılması lazım. Çünkü yasalar ülkenin huzuru için, kamu düzeninin tesisi için, hepimizin menfaatine uygun hususlardır. Kim ne yapıyorsa kanuna, nizama uygun yapmalıdır. Bunun dışına çıkan bir husus varsa da, bunu anlayışla karşılamakta mümkün değil. Benim söyleyeceğim budur. Çünkü kanunlar uygulansın diye çıkıyor. Kanunlar uygulanmazsa, herkes kamu düzenini bir şekilde bozarsa, bundan hepimiz zarar görürüz. Buna dikkat etmemiz gerekiyor" dedi. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel TBMM Başkanı Çiçek: Kamu Düzeni Bozulursa Hepimiz Zarar Görürüz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement