TBMM Başkanı Çiçek, Makedonya'ya Geldi - Son Dakika
Güncel

TBMM Başkanı Çiçek, Makedonya'ya Geldi

TBMM Başkanı Çiçek, Makedonya\'ya Geldi

Çiçek, Makedonya'daki temasları kapsamında, yarın Meclis Başkanı Velyanoski ve Cumhurbaşkanı İvanov ile görüşecek.

23.11.2014 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, resmi temaslarda bulunmak üzere Makedonya'ya geldi.

Özel uçak "ATA" ile başkent Üsküp'teki Büyük İskender Havalimanı'na gelen Çiçek ve beraberindeki heyet, Üsküp Büyükelçisi Ömür Şölendil, Makedonya Meclisi Başkan Yardımcısı Rafiz Aliti ve Makedonya- Türkiye Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Kenan Hasip tarafından karşılandı.

Çiçek, Makedonya'daki temaslarının ilk gününde tarihi Türk Çarşısı'nı ziyaret edecek, ardından Makedonya Türk Sivil Toplum Teşkilatları Birliği ve ?Makedonya Türkiye Ticaret Odası üyeleri ve iş adamlarıyla bir araya gelecek.

Çiçek, Makedonya'daki temaslarının ikinci gününde, yarın Makedonyalı Şehitler Anıtı'nın bulunduğu Zena Borec Parkı'nı ziyaret edecek, ardından Makedonya Meclisi'ne geçerek Meclis Başkanı Trayko Velyanoski ile görüşecek. Çiçek daha sonra, Makedonya-Türkiye Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Kenan Hasip ve dostluk grubu üyeleri ile bir araya gelecek.

Çiçek ve beraberindeki heyeti Cumhurbaşkanı Gyorge İvanov da kabul edilecek.

Cemil Çiçek, Üsküp'teki temasları kapsamında ayrıca, ?Üsküp Yunus Emre Türk Kültür Merkezi'ni ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (?TİKA) Üsküp Koordinatörlüğü'nü ziyaret edecek.

Çiçek'in 25 Kasım Çarşamba günü Makedonya'dan ayrılarak Arnavutluk'a geçmesi bekleniyor.

Çiçek'e Makedonya ziyaretinde AK Parti İstanbul Milletvekili ve Türkiye-Makedonya Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Hüseyin Bürge de eşlik ediyor. - Üsküp

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel TBMM Başkanı Çiçek, Makedonya'ya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement