TBMM Başkanı Çocukları Kabul Etti - Son Dakika
Politika

TBMM Başkanı Çocukları Kabul Etti

TBMM Başkanı Kahraman, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve beraberindeki heyet ile gelen çocukları kabul etti.

23.04.2016 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM Başkanı Kahraman, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve beraberindeki heyet ile gelen çocukları kabul etti. Ahmet Özayaşlıol TBMM Başkanlığı koltuğuna oturdu ve konuşma yaptı.

Kahraman, bayramın kutlu olmasını dileyerek, "Bir başkan geldi yanıma. Zannediyorum onun sizlere söyleyecekleri var" diyerek sözü Ahmet Özayaşlıol'a bıraktı.

Özayaşlıol yaptığı konuşmada, "Ülkemdeki ve dünyadaki tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun. 23 Nisan'da tıpkı bu mevsimde yeşeren ağaçların yaprakları gibi, bu çocuk bayramında da başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyada sevgi ve barış tomurcuklarının yeşermesini diliyorum, saygı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi.

Başkan Kahraman, Özayaşlıol'a mazbatasını verdi.

Kahraman, mazbatayı verirken, çocukların kendileri gibi yüksek yerlere gelmesini temenni etti. Ziyaret sırasında Kahraman, çocuklara ne olmak istediklerin de tek tek sordu.

Kahraman 23 Nisan için gelen daha önce gelen çocukları kabulünde, bir çocuğun futbolcu olacağını söylemesi üze(ine, kim gibi, Arda, Messi, Ronaldu mu' olacağını sorması üzerine çocuğun, "Ben ben olacağım' demesinin hoşuna gittiğini belirtti. Kahraman, "Özgüvene bak" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika TBMM Başkanı Çocukları Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement