TBMM Başkanı Kahraman, Kadir Topbaş'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

TBMM Başkanı Kahraman, Kadir Topbaş'ı Ziyaret Etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.

09.06.2016 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret yaklaşık 40 dakika sürdü.

Kahraman, belediyeyi ziyaretinde Kadir Topbaş tarafından karşılandı. Tören mangasını selamlayan TBMM Başkanı İsmail Kahraman, daha sonra Büyükşehir Belediyesi şeref defterini imzaladı. Şeref defterine yazdıklarını paylaşan Kahraman, "İstanbul Büyükşehir Belediyemizi ziyarete geldim. Sadece Türkiye'de değil dünyada saygın bir isim olan kardeşim belediye başkanı aynı zamanda Dünya Belediyeler Birliği Başkanı muhterem Kadir Topbaş beyi ziyaret etmek benim için mutluluktur. Değerli başkanımızın şahsında bütün çalışma arkadaşlarının üstün gayretlerinden dolayı kutluyorum. Nice hizmetler hayırlı uzun ömürler niyaz ediyorum" dedi.

Daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi binasını gezen Kahraman, Kadir Topbaş'tan bilgi aldı. Topbaş daha sonra İsmail Kahraman'ı makamında ağırladı. Kadir Topbaş'ın İstanbul'a büyük hizmetler yaptığını ifade eden başkan Kahraman, "Büyük hizmetler yaptınız tebrik ediyorum. Bizim milli yüz akımız oldunuz. Sadece Türkiye'de değil dünyada da tanınan birisiniz. En büyük bahtiyarlığım sizleri daha önceden tanıyor olmam" dedi.

Ziyaretinden dolayı TBMM Başkanı İsmail Kahraman'a teşekkür eden Başkan Kadir Topbaş, "Bugün İstanbullular 3 kez başkanlık imkanı verdiler bize. Kadim bir medeniyet şehrini dünyanın da gıpta ettiği bir şehre hizmet etmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımız hizmetlerimiz taktir ediyor ve hizmetleri takip ediyor. Yaşadığına inanıyor söylemlere değil. Bizim yaptıklarımızın karşılığı bu" diye konuştu.

Yaklaşık 40 dakika sürerken ziyarette Kadir Topbaş ile İsmail Kahraman birbirlerine hediye taktim etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel TBMM Başkanı Kahraman, Kadir Topbaş'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement