TBMM Başkanı Yılmaz: Eski Türkiye Hayranları Var (2) - Son Dakika
Güncel

TBMM Başkanı Yılmaz: Eski Türkiye Hayranları Var (2)

TBMM Başkanı Yılmaz: Eski Türkiye Hayranları Var (2)

"türkiye'nin GÜÇLÜ OLMASI İÇİN BİRLİKTE OLMAMIZ LAZIM" TBMM Başkanı İsmet Yılmaz Gürün İlçesi'nde toplu açılış ve temel atma törenine katıldı.

19.10.2015 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"türkiye'nin GÜÇLÜ OLMASI İÇİN BİRLİKTE OLMAMIZ LAZIM"

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz Gürün İlçesi'nde toplu açılış ve temel atma törenine katıldı. 100 öğrenci kapasiteli Gürün Anaokulu'nun açılışında konuşan Yılmaz, bu hizmetlerin ilçeye kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. İnsanların yaşam standardını yükseltmek için çalıştıklarını ifade eden Yılmaz, "Vatandaşımız okula gidecekse daha iyi bir eğitim alsın, hastaneye gidecekse daha iyi bir sağlık hizmeti alsın, ulaşımda uçağı, hızlı treni kullansın, karayolunda gidecekse de bölünmüş yola kullansın" dedi. Konuşması sırasında şehitlere Allah'tan rahmet dileyerek birlik ve beraberlik mesajları veren Yılmaz şöyle devam etti:

"Eğer onlar bu ülke için kanlarını dökmeselerdi belki bugün alnımız açık başımız dik ve özgür olarak yaşamıyor olacaktık. Dolayısıyla biz onlara borçluyuz. O borcun gereği nedir? Onların uğrunda can verdikleri değerlere sahip çıkmaktır. Nedir o? 'Bu vatana sahip çıkıyorum' diyor. Bölünürsek, ayrı-gayrı olursak bu ülkeye sahip çıkmış olur muyuz? Onların uğruna değer verdiği bayrak var. Bu bayrağın inmemesi lazım. İndirilmemesi için Türkiye'nin güçlü olması lazım. Türkiye'nin güçlü olması için bizim birlikte olmamız lazım. Demokrasimize sahip çıkacağız, şehitlerimizin uğruna can verdiği değerler özgürlüklerimizdir. Dolayısıyla da her özgürlüğümüze, eğitim, din, vicdan, girişim, seyahat hürriyetimize sahip çıkacağız."

Konuşmaların ardından Meclis Başkanı Yılmaz'a ilkokul öğretmeni Necati Tuncay tarafından ilkokul diploması ve karnesinin bulunduğu tablo hediye edildi. Meclis Başkanı Yılmaz öğretmeninin elini öperek bu tabloyu teslim aldı. Daha sonra Sivas Valisi Alim Barut da Yılmaz'a ilkokuldaki fotoğrafını takdim etti. Ardından anaokulu, yüzme havuzu, pansiyon, özel idare bakımevi, kent güvenlik yönetim sistemi, bayanlar evi ve yaşlılara bakım merkezi açılışları ile imam hatip ortaokulu temel atma törenlerini gerçekleştiren Yılmaz, yüzme yarışmasında dereceye giren çocukları ödüllendirdi. Törene Sivas Valisi Alim Barut, AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin ve bazı il protokol üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel TBMM Başkanı Yılmaz: Eski Türkiye Hayranları Var (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement