TBMM Genel Kurulu, Çalışmalarına Başlayamadı - Son Dakika
Politika

TBMM Genel Kurulu, Çalışmalarına Başlayamadı

TBMM Genel Kurulu, Çalışmalarına Başlayamadı

TBMM Genel Kurulu, Başkanlık Divanı teşekkül etmediği için çalışmalarına başlayamadı.

05.08.2014 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM Genel Kurulu, Başkanlık Divanı teşekkül etmediği için çalışmalarına başlayamadı. Genel Kurul, çalışmalarına yarın devam edecek.

Genel Kurul, Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı başkanlığında toplandı. Bahçekapılı, birleşimi açtıktan sonra toplantı yeter sayısı olduğunu belirtip birleşime ara verdi ve grup başkanvekillerini Başkanlık Divanı arkasındaki bölüme çağırdı.

Dünkü kavgaya karışan AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Genel Kurul Salonu'nda, yanına gelen milletvekili arkadaşlarınca tokalaştı. Kavgaya karışan diğer bir milletvekili MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan da Genel Kurul'a geldi. Oğan, MHP'li milletvekili arkadaşları ve bazı CHP'li milletvekilleri ile tokalaştıktan sonra salondan çıktı. Oğan, daha sonra tekrar Genel Kurul Salonu'na girdi.

Bu arada, AK Parti Mardin Milletvekili Muammer Güler'in de aralarında olduğu bir grup iktidar ve muhalefet milletvekili, bir süredir kanser tedavisi gören MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu'nun yanına giderek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Aranın ardından birleşimi açan Başkanvekili Bahçekapılı, Başkanlık Divanı teşekkül etmediği için görüşmelere devam edilemeyeceğini belirterek birleşimi, yarın saat 13.00'te toplanmak üzere kapattı. - TBMM

Kaynak: AA

Son Dakika Politika TBMM Genel Kurulu, Çalışmalarına Başlayamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Olur Belediye Başkanı Vedat Ergün'ün makam odası çiçek bahçesini aratmıyor
    08:58 Olur Belediye Başkanı Vedat Ergün'ün makam odası çiçek bahçesini aratmıyor

    Olur Belediye Başkanı Vedat Ergün'ün 'tebrik' ziyaretleri sürerken, gönderilen çiçekler nedeniyle başkanlık makamı ve odanın girişi adeta çiçek bahçesine döndü. Başkan Ergün mesaisinin büyük bir bölümünü ziyaretçilerini ağırlayarak geçiriyor.

  • İran devlet televizyonu: İsrail saldırısında İsfahan'daki nükleer tesisler zarar görmedi
    08:17 İran devlet televizyonu: İsrail saldırısında İsfahan'daki nükleer tesisler zarar görmedi

    İsrail günlerdir beklenen misilleme saldırısını gerçekleştirirken, İran'ın birçok nükleer tesisinin bulunduğu İsfahan eyaletini hedef aldı. 3 drone ile gerçekleştirilen saldırı dünyayı tedirgin ederken, İran devlet televizyonu nükleer tesislerde herhangi bir zarar meydana gelmediğini duyurdu.

  • Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz
    04:48 Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, harcamaları kontrol etmek ve kesintiye gitmek için çaba göstereceklerini belirtti. Şimşek, enflasyonu düşürmek, mali disiplini sağlamak ve yapısal reformları hayata geçirmek gibi hedeflerinin olduğunu ifade etti. Ayrıca, Türkiye'nin uluslararası yatırımcıların güvenini yeniden kazandığını ve ekonomide ilerleme kaydedildiğini söyledi.


Advertisement