TBMM Genel Kurulu'nda Irak ve Suriye Tezkereleri Görüşülmesine Başlandı (3) - Son Dakika
Güncel

TBMM Genel Kurulu'nda Irak ve Suriye Tezkereleri Görüşülmesine Başlandı (3)

TBMM Genel Kurulu\'nda Irak ve Suriye Tezkereleri Görüşülmesine Başlandı (3)

Kürkçü'den 'PROMPTER' TALEBİ HDP Mersin Milletvekili Ertuğrul Kürkçü,tezkere görüşmeleri sırasında söz alarak kürsüye çıktı ve konuşmasını yapmak için 'prompter' istedi.

02.10.2014 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kürkçü'den 'PROMPTER' TALEBİ

HDP Mersin Milletvekili Ertuğrul Kürkçü,tezkere görüşmeleri sırasında söz alarak kürsüye çıktı ve konuşmasını yapmak için 'prompter' istedi. TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı ise gülerek, "Daha önce talep etseydiniz yerine getirirdik" yanıtı verdi

TBMM Genel Kurulu'nda 'Suriye ve Irak'taki tehdit ve riskler nedeniyle yurt dışına asker gönderilmesine izin verilmesine dair Başbakanlık Tezkeresinin' görüşülmesi sırasında HDP Mersin Milletvekili Ertuğrul Kürkçü, söz alarak kürsüye çıktı. Kürkçü'nün sesi kısık çıkınca TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, "Bir rahatsızlığınız varsa mikrofonun sesini açabiliriz" dedi. Bunun üzerine Kürkçü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni yasama yılı açılış konuşmasını prompter'den yapmasına gönderme yaparak, "Prompter istiyorum" dedi. Bunun üzerine Bahçekapılı gülerek, "Daha önce talep etseydiniz yerine getirirdik" yanıtı verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel TBMM Genel Kurulu'nda Irak ve Suriye Tezkereleri Görüşülmesine Başlandı (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement