'Yanlış Alarm' Meclis'te Panik Yarattı - Son Dakika
Güncel

'Yanlış Alarm' Meclis'te Panik Yarattı

TBMM'ye giriş çıkışlar durduruldu. Milletvekillerinin odaları da boşaltılmaya başlandı. Ancak Meclis'in 'yanlış alarm' sonucu boşaltıldığı anlaşıldı.

18.07.2016 15:06  Güncelleme: 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM'de milletvekili odalarının boşaltıldığı belirtiliyor. "Güvenlik" gerekçesiyle açıklanan işlem için Meclis'e giriş çıkışlar da durduruldu. Meclis'te panik yaşanırken olayın Meclis'e polis gibi giren bir kişi tarafından çıkarıldığı, herhangi bir ihbarın olmadığı anlaşıldı.

HDP Diyarbakır Milletvekili Ziya Pir, Twitter'daki resmi hesabından "Saldırı ihbarı... Meclis boşaltılıyor" diye yazdı:

"YANLIŞ ALARM" SONUCU BOŞALTILDI

Meclis'in 'yanlış alarm' sonucu boşaltıldığı anlaşıldı. AKP'li Metin Külünk "Herkes odalarına gidebilir... Provokatör Meclis'i boşalttırmış. Güvenlik sorunu yok" şeklinde açıklama yaptı. Meclis polisi ise "Bir provokatör Meclis'e polis gibi girmiş ve odaları boşalttırmış" bilgisini verdi.

AA AÇIKLAMA YAPTI

Öte yandan Anadolu Ajansı Twitter'dan yaptığı açıklamada "Meclis içinde ve sosyal medyada 'Meclis acilen boşaltılıyor' şeklinde bir dedikodu yayıldı. Tamamen yalan bu haberlerle ilgili Meclis polisi olayın kaynağını araştırıyor" dedi.

"GÜVENLİK TEDBİRLERİ HER ZAMANKİNDEN DAHA YÜKSEK"

TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu, "Meclis Kampüsünde normal güvenlik tedbirlerimizi her zamankinden daha yüksekte tutuyoruz; bunun dışında herhangi bir olağanüstülük yoktur. Meclis Başkanlığı ve Genel Sekreterliği'nin yaptığı açıklamalar dışındakilere itibar edilmesin." dedi.

\'Yanlış Alarm\' Meclis\'te Panik Yarattı

Son Dakika Güncel 'Yanlış Alarm' Meclis'te Panik Yarattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Hüseyin kara: Ne iç nede dış hiç bir güç bu cennet vatanımız ı bölmeye gücü de yetmez cirkeflide yetnez 0 0 Yanıtla

Advertisement