Tcdd: "Ankara-İstanbul Yht Seferlerinde Herhangi Bir İptal Söz Konusu Değil" - Son Dakika
Güncel

Tcdd: "Ankara-İstanbul Yht Seferlerinde Herhangi Bir İptal Söz Konusu Değil"

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü, Ankara-İstanbul yüksek hızlı tren seferlerinde herhangi bir iptalin söz konusu olmadığını, seferlerin aktarmalı olarak yapıldığını duyurdu.

07.08.2014 20:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü, Ankara- İstanbul yüksek hızlı tren seferlerinde herhangi bir iptalin söz konusu olmadığını, seferlerin aktarmalı olarak yapıldığını duyurdu.

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü'nden (TCDD) yapılan yazılı açıklamada, "Bugün saat 17.05'te, Körfez İstasyonu yakınında, kilometre 71.50'de bulunan Marmara Tersanesine ait 200 tonluk vinç şiddetli fırtınanın etkisiyle devrilmiş ve vincin kolları demiryolu üzerine düşmüştür. Ayrıca hat üzerine fırtınadan dolayı ağaçların devrildiği ve konteynerlerin saçıldığı bilgisi alınmıştır" denildi.

Şiddetli fırtınadan kaynaklanan söz konusu olay nedeniyle hattın geçici süre tren trafiğine kapatıldığına dikkat çekilen açıklamada, Ankara-İstanbul yüksek hızlı tren seferlerinde herhangi bir iptalin söz konusu olmadığını, seferlerini aktarmalı olarak yapıldığını duyurdu. Açıklamada, "Olay nedeniyle, Arifiye'de bekleyen YHT yolcuları Kartal- Kadıköy metrosuna ulaşacak şekilde otobüsle; Ankara yönü trenlerin yolcuları ise yine otobüslerle Pendik'ten Arifiye'de hazır bekleyen YHT'lere aktarılacaktır. Vinç kaldırılana ve hatta enerji verilene kadar senaryo uygulanacaktır. Konuyla ilgili yolcularımıza ve kamuoyuna yönelik sürekli bilgilendirme yapılmaktadır" denildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tcdd: 'Ankara-İstanbul Yht Seferlerinde Herhangi Bir İptal Söz Konusu Değil' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement