Tcdd'den "Gerilim" Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Tcdd'den "Gerilim" Uyarısı

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü, cuma gününden itibaren Adana-Toprakkale (Osmaniye) Demiryolu hattına gerilim verileceğini, bu nedenle tren havai hatlarının altında gezinmek, direklere dokunmak, tırmanmak, iletkenlere yaklaşmak ve yere düşen tellere dokunmanın can ve mal emniyeti bakımından tehlikeli olduğunu bildirdi.

22.03.2016 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü, cuma gününden itibaren Adana- Toprakkale (Osmaniye) Demiryolu hattına gerilim verileceğini, bu nedenle tren havai hatlarının altında gezinmek, direklere dokunmak, tırmanmak, iletkenlere yaklaşmak ve yere düşen tellere dokunmanın can ve mal emniyeti bakımından tehlikeli olduğunu bildirdi.

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği'nden yapılan yazılı açıklamada, elektrifikasyon tesisleri kurulması çalışmaları kapsamında 25 Mart Cuma gününden itibaren Adana-Toprakkale (Osmaniye) Demiryolu hattına 27kV'luk gerilim verileceği belirtildi. Açıklamada, bu nedenle 25 Mart 2016 tarihinden itibaren Adana-Toprakkale (Osmaniye) Demiryolu elektrikli tren havai hatlarının altında gezinmek, direklere dokunmak, tırmanmak, iletkenlere yaklaşmak ve yere düşen tellere dokunmanın can ve mal emniyeti bakımından tehlikeli olduğu kaydedildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tcdd'den 'Gerilim' Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement