Tcg Akçay, Akçay'a Geldi - Son Dakika
Yerel

Tcg Akçay, Akçay'a Geldi

Tcg Akçay, Akçay\'a Geldi

Balıkesir’in Erdek ilçesindeki Mayın Filo Komutanlığında görevli TCG Akçay gemisi, "Gençlik Haftası" ve "19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı" programı kapsamında Balıkesir’in Edremit ilçesinde vatandaşların ziyaretine açıldı.

18.05.2016 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Erdek ilçesindeki Mayın Filo Komutanlığında görevli TCG Akçay gemisi, "Gençlik Haftası" ve "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı" programı kapsamında Balıkesir'in Edremit ilçesinde vatandaşların ziyaretine açıldı.

Edremit'in Akçay Mahallesi açıklarında demirleyen TCG Akçay mayın tarama gemisini gezen vatandaşlara gemi seyir ve harekat komutanı Deniz Üsteğmen Burak Kolsuz tarafından bilgiler verildi, gemi tanıtıldı.

Sabah saat 10. 00 ile 15.00 saatleri arasında Akçay açıklarında demirli bulunan TCG Akçay mayın tarama gemisine vatandaşlar Akçay Limanından gezi teknesi ile taşındı. TCG Akçay gemisini Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Belediye Başkanı Kamil Saka ve protokol mensupları da gezdi.

Gemiyi gezen Orhan Kara, mayın gemisini çok enteresan bulduğunu ifade ederek, "Mayın gemisini çok enterasan buldum. Türk ordusu için çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Gurur duydum çok güzel. Çok teknik donanıma sahip komutanlarımız. Bilgileri çok iyi, konuya hakimler. Duygulandım gerçekten bir Türk olarak" diye konuştu.

55 personele sahip TCG Akçay mayın tarama gemisi akşamüstü bağlı bulunduğu Akçay açıklarından demir alarak ilçeden ayrıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tcg Akçay, Akçay'a Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement