Tcg Yıldırım Fırkateyni Marmaris Limanı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Tcg Yıldırım Fırkateyni Marmaris Limanı'nı Ziyaret Etti

Tcg Yıldırım Fırkateyni Marmaris Limanı\'nı Ziyaret Etti

Genelkurmay Başkanlığı, Denizkurdu-2015 Tatbikatı kapsamında Marmaris Limanı’nı ziyaret eden TCG Yıldırım Firkateyni için çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

18.05.2015 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genelkurmay Başkanlığı, Denizkurdu-2015 Tatbikatı kapsamında Marmaris Limanı'nı ziyaret eden TCG Yıldırım Firkateyni için çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Denizkurdu-2015 Tatbikatı 14-28 Mayıs 2015 tarihleri arasında Marmara, Ege ve Doğu Akdeniz'de icra ediliyor. Tatbikat kapsamında Marmaris Liman ziyaretini icra eden TCG Yıldırım fırkateyni için Atatük Meydanı'nda çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Törene Aksaz 4. Muhrip Filotillası Komodoru Deniz Kurmay Albay Ayhan Bay ve donanma subayları katıldı. Saygı duruşu ve istiklal Marşı'nın okunmasının ardından,Komodor Deniz Kurmay Albay Ayhan Bay, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Törenin ardından Aksaz 4. Muhrip Filotillası Komodoru Deniz Kurmay Albay Ayhan Bay, Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel ve Belediye Başkanı Ali Acar'ı makamında ziyaret etti. Marmaris Körfezine demirleyen TCG Yıldırım Firkateyni, yarın halkın ziyaretine açılacak. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tcg Yıldırım Fırkateyni Marmaris Limanı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement