TDBB yönetimi Sancaktepe'de toplandı - Son Dakika
Güncel

TDBB yönetimi Sancaktepe'de toplandı

28 ülkeden 1103 üyesi bulunan TDBB Yönetim Kurulu toplantısı, İstanbul Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'in ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

29.09.2016 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toplantıya Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu başkanlık etti.

YURT DIŞINDAN MİSAFİRLER KATILDI

TDBB ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun açılış konuşmasıyla başlayan toplantıya Türkiye dışından KKTC, Bosna Hersek, Kazakistan, Kırgızistan, Moğolistan ve Tataristan'dan üyeler de katıldı. Yurt içinden yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Kocaeli'den Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de hazır bulundu. 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin de konuşulduğu toplantıda, konuklara da darbe girişiminin nasıl engellendiğini anlatan bir film izletildi.

SANCAKTEPE'NİN HİZMETLERİ DE GEZİLDİ

Toplantı sonrası yurt dışından gelen konuklarına hediye takdim eden TDBB ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Bosna Hersek Televizyonu'na TDBB'nin çalışmalarını içeren bir röportaj da verdi. Toplantı sonunda misafirler Şehit Furkan Doğan Gençlik Merkezi, Sancaktepe Belediyesi'nin yeni binası, kongre merkezi ve Necmettin Erbakan Külliyesini gezdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TDBB yönetimi Sancaktepe'de toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement