TDBB Yürütme Kurulu Kartepe'de Toplandı - Son Dakika
Güncel

TDBB Yürütme Kurulu Kartepe'de Toplandı

Türk Dünyası Belediyeler Birliği şubat ayı yürütme kurulu toplantısına ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Tekrar Kartepe'ye gelmeyi arzu ederek dönmenizi istiyorum" dedi.

17.02.2015 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in de yönetim kurulunda yer aldığı Türk Dünyası Belediyeler Birliği'nin Şubat ayı Yürütme Kurulu Toplantısı Kartepe'de gerçekleştirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve TDBB Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu nezaretinde Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in ev sahipliğinde The Green Park Otel'de gerçekleşen dünkü toplantı da yürütme kurulu üyeleri; Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Hendek Belediye Başkanlığı'ndan istifa ederek milletvekili adayı olan Ali İnci ve TDBB Genel Sekreteri Dr. Fahri Solak hazır bulundu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve TDBB Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ev sahipliği için Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'e teşekkür ederken lale figürlü çini hediye etti. "Kartepemize hoş geldiniz bir kez daha sıra bize gelirse yönetim kurulu üyelerini de ağırlamak isteriz" diyen Başkan Üzülmez, TDBB yürütme kurulu üyelerine, Kartepe'nin coğrafi ve fiziki konumu hakkında bilgiler verdi.

Kartepe'nin 105 bine ulaşan nüfusu ile büyük bir ilçe olduğuna dikkat çeken Başkan Üzülmez, "TEM Otoyolu, YHT ve D-100 karayolu ile Kocaeli'nin havalimanının bulunduğu ilçesi olan yer Kartepe'dir. Türkiye'nin birçok lojistik markalarının konuşlandığı Kartepe'nin bu dönem turizm potansiyeli ile ortaya çıkması için kongre ve toplantı turizmi ile ön plana çıkacak ve bunu destekleyecek çalışmaların yapılması için bir dizi projeler yapmaktayız. Bu tür toplantıları da burada yapmak bizim bu yolda ki mücadelemize destek olmuş oluyor. Bundan dolayı sayın başkanımıza ve size teşekkür ediyorum. Mümkün oldukça ulusal ve uluslararası toplantıları Kartepe'ye çekebilmeyi istiyoruz. Tekrar Kartepe'ye gelmeyi hayal ederek dönmenizi istiyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TDBB Yürütme Kurulu Kartepe'de Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement