Tded'den Gençlerle Muhteşem Program - Son Dakika
Yerel

Tded'den Gençlerle Muhteşem Program

Tded\'den Gençlerle Muhteşem Program

Gebze Belediyesi ve Türk Dili ve Edebiyatı Derneği (TDED) Gebze Şubesi tarafından ‘Ah Minel Aşk’ konulu program düzenlendi.

17.02.2015 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gebze Belediyesi ve Türk Dili ve Edebiyatı Derneği (TDED) Gebze Şubesi tarafından 'Ah Minel Aşk' konulu program düzenlendi.

TDED Gebze Şubesi ve Gebze Belediyesi tarafından Gebze Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen 'Ah Minel Aşk' konulu program Gebzeli konuklardan tam not aldı.

Tarihte sahnelenen ve tarihe damgasını vuran aşk hikayelerin konu alındığı programda dernekte eğitim gören öğrenciler tarafından seslendirilen şarkı ve şiirler salonu dolduran konuklardan tam not aldı. İstanbul Şehir Üniversitesi'ndeki eğitimin ardından programa konuk olan 41 Genç 41 Gelecek Projesinin katılımcı öğrencilerinin katıldığı etkinlikte kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Türkçe'nin arı ve duru bir şekilde kullanılması, gelecek kuşaklara doğru aktarılmasına hizmet eden böylesi güzel faaliyetlerin, çalışmaların her zaman destekçisi olacağız. Gençler bizim geleceğimiz ve bizler de onlara güveniyoruz. Her zaman onların yanında olacağız. Böylesine güzel bir etkinliğe imza atan, ana sütü ak Türkçemize sahip çıkan derneğimizin yöneticilerini kutluyorum. Geleceğin liderlerinin yetiştirilmesinin hedeflendiği '41 Genç 41 Gelecek projemiz önümüzdeki dönemde de gelişerek devam edecek inşallah. Ülkemizin geleceğine ufak da olsa bir katkı sağlamak üzere hayata geçirdiğimiz bu projemizde katılımcı sayımız binleri, on binleri bulacak. Gençler bizim geleceğimiz ve bizler de onlara güveniyoruz. Her zaman onların yanında olacağız." dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tded'den Gençlerle Muhteşem Program - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement