Tded Gebze'den 'Akif'in Nesilleri' Etkinliği - Son Dakika
Güncel

Tded Gebze'den 'Akif'in Nesilleri' Etkinliği

Tded Gebze\'den \'Akif\'in Nesilleri\' Etkinliği

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Gebze Şubesi, gençlerle farklı bir etkinliğe imza attı. TDED Gebze Şubesi, Gebze Kültür Merkezi'nde öğrenciler ve Gebzelilerin katılımıyla 'Biz Akif'in Nesilleriyiz' isimli etkinliği düzenledi.

14.04.2015 10:42  Güncelleme: 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gebze Belediyesi'nin gençlere yönelik projesi 41 Genç 41 Gelecek'in katlımcı öğrencilerinin de yer aldığı programa Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in eşi Ragibe Hanım, belediye başkan yardımcısı Nilay Ayran ve Gebzeliler katıldı.

Eğitimci-yazar Musa Yaşaroğlu'un İstiklal ve Vatan şairi Mehmet Akif Ersoy'ın şiirlerini seslendirdiği programda öğrenciler tarafından sahnelenen ve Akif'in hayatından karelerin yer aldığı tiyatro oyunu salonu dolduran konuklardan tam not aldı. Yine gençler tarafından birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği mini konserle sona eren 'Biz Akif'in Nesilleriyiz' isimli etkinlikte kısa bir selamlama konuşması yapan TDED Şube Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, şehir dışı programı nedeniyle etkinliğe katılamayan Belediye Başkanı Adnan Köşker'in sevgi ve selamlarını gençlere ve konuklara iletti. TDED Gebze Şubesi olarak Türkçe'ye değer katan edebi kimliklere saygı ve vefa programları düzenleyeceklerini dile getiren Ayran; Türkçe sevdalılarını ve tüm Gebzelileri derneğin etkinlik ve kurslarına katılmaya davet etti. Etkinlik, eğitimci yazar Musa Yaşaroğlu'na plaket takdimi ve hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tded Gebze'den 'Akif'in Nesilleri' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement