Teb'den "Benim Yeni Nesil Bankam" - Son Dakika
Güncel

Teb'den "Benim Yeni Nesil Bankam"

Türk Ekonomi Bankası (TEB) müşterileri, "Benim Yeni Nesil Bankam" ile para çekme, yatırma, kredi kartı teslimi gibi fiziksel alışveriş gerektiren işlemlerin yanı sıra ıslak imzanın zorunlu olduğu konut kredisi kullanımı gibi işlemler de yapabilecek.

15.03.2015 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Ekonomi Bankası (TEB) müşterileri, "Benim Yeni Nesil Bankam" ile para çekme, yatırma, kredi kartı teslimi gibi fiziksel alışveriş gerektiren işlemlerin yanı sıra ıslak imzanın zorunlu olduğu konut kredisi kullanımı gibi işlemler de yapabilecek.

TEB açıklamasına göre, banka, bünyesindeki IT ekibinin Türk mühendisleri tarafından geliştirdiği "Benim Yeni Nesil Bankam" ile kullanıcıların bankacılık deneyimini bir adım öteye taşıyacak. "Benim Yeni Nesil Bankam" ile para çekme, yatırma, kredi kartı teslimi gibi fiziksel alışveriş gerektiren işlemlerin yanı sıra ıslak imzanın zorunlu olduğu konut kredisi kullanımı gibi işlemler de yapılabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici, TEB olarak sürekli inovasyona yatırım yapan ve bu alanda oldukça cesur davranan bir banka olduklarını belirterek, "İnovasyonu ve inovatif fikirlerin işe dönüştürülerek ekonomiye kazandırılmasını ülkenin geleceğine yatırım olarak görüyoruz. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarla ülkemizde inovasyon kültürünün gelişmesine ve uygulanabilir inovatif fikirlerin hayata geçirilmesine katkıda bulunmayı amaçladık. Aynı zamanda, dokuz yıldan bu yana yaptığımız kesintisiz çalışmalarla inovasyon kültürünü banka içinde her kademede yayarak içselleştirdik, inovasyonu kurum DNA'mıza işledik. Gerek kurum içinde gerekse sektörde hayata geçirdiğimiz inovatif çalışmalarımızla bu alanda öncü banka olduk" ifadelerini kullandı.

Bugüne kadar yaptıkları invasyon yatırımlarını, banka bünyesindeki IT ekibiyle birlikte bir adım öteye taşıyarak "Benim Yeni Nesil Bankam"ı geliştirdiklerini belirten Leblebici, "Benim Yeni Nesil Bankam"ın kurum içinde geliştirdikleri inovatif bir fikrin hayata geçirilerek, hizmete dönüşmüş hali olduğunu vurguladı.

Her zaman inovatif bir fikre sahip olmanın tek başına yeterli olmadığını vurgulayan Leblebici, şunları kaydetti:

"Bu fikirlerin gerçek hayatta uygulanabilir hale getirilerek, ekonomiye kazandırılması gerektiğine inanıyor; gerek kurum içinde gerekse sektörde bu yönde elimizden gelen desteği sunuyoruz. Sektöre katma değer sağlayacağına inandığımız 'Benim Yeni Nesil Bankam'ın bire bir Türk mühendisleri tarafından geliştirilmiş ve üretilmiş olmasından da ayrı bir gurur duyuyoruz. Tüm süreçleriyle yerli bir üretim ve bankamızın farklı birimlerinin sinerjisiyle geliştirilmiş olması, kurum içi inovasyon kültürünü içselleştirdiğimizin de açık bir göstergesi.

Benim Yeni Nesil Bankam' ile ATM'den gerçekleştirilen bankacılık işlemlerini genişleterek çok daha gelişmiş bir hizmet anlayışını sunuyoruz. Benim Yeni Nesil Bankam ile kullanıcılar, para çekme, yatırma, kredi kartı teslimi gibi fiziksel alışveriş gerektiren işlemlerin yanı sıra ıslak imzanın zorunlu olduğu konut kredisi kullanımı gibi işlemleri dahi yapabilecek. Ayrıca, kullanıcılarımızın ihtiyaç duyduklarında müşteri temsilcisine bağlanıp canlı destek alabilecekleri bir sistemi de buraya dahil ettik".

Dünyadaki trendleri ve teknolojik gelişmeleri yakından takip eden bir banka olarak müşterilerin hayatını kolaylaştırmaya odaklandıklarını belirten Leblebici, bu anlamda sektörde pek çok ilki hayata geçirdiklerini aktardı.

Leblebici, mobil bankacılık uygulamaları CEPTETEB ile "QR kodla kartsız para çekme" ve "Çizerek PIN Girme", Google Glass'a özel ilk finansal uygulama, bulut üzerinden temassız mobil ödeme uygulaması gibi Türkiye'de ve dünyada çok sayıda ilke imza attıklarını anlattı.

Dijital ortamdan TEB Özel Bankacılık müşterilerine ulaşarak farklı bir kanaldan hizmet sunmak ve değer oluşturmak için TEB Özel iPad uygulamasını geliştirdiklerini kaydeden Leblebici, "Sektöründe bir ilk olan bu uygulamayla stratejik ortağımız BNP Paribas tarafından İnovasyon Ödülü'ne layık görüldük. Benim Yeni Nesil Bankam'ın da hem kullanıcılara sunduğu kolaylıklar hem de sağladığı katma değer sayesinde sektöre yeni bir boyut kazandıracağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Teb'den 'Benim Yeni Nesil Bankam' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement