Tebessüm Çarşısı 1200 Aileye Gıda Paketi Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Tebessüm Çarşısı 1200 Aileye Gıda Paketi Dağıttı

Pursaklar Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, Ramazan ayı öncesi ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü.

16.06.2015 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pursaklar Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, Ramazan ayı öncesi ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü. Her sene olduğu gibi bu Ramazan öncesi bin 200 gıda kolisini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Her yıl Ramazan ayında ihtiyaç sahibi aileleri tespit eden Sosyal Yardım Müdürlüğü, bu yıl da hazırlamış olduğu gıda paketlerini ailelere ulaştırdı. Gıdadan kıyafete birçok kalemde yardım elini uzatan Tebessüm Çarşısı, tespit edilen ailelerin gıda paketlerini adreslerine götürüp teslim etti.Zengin bir menüden oluşan 1200 gıda paketi ile ihtiyaç sahibi ailelerin evinde kaynayan sıcak çorba yüzleri güldürüyor.

Amaçlarının ihtiyaç sahibi ailelerin de diğerleri gibi tebessüm dolu bir Ramazan geçirmesini sağlamak olduğunu belirten Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Bu mübarek ayda hemşehrilerimizi memnun etmek ve onların tebessüm etmesini sağlamaktan daha güzel bir iş olamaz. Tespit ettiğimiz ailelerin gıda paketlerini personelimiz evlerine kadar götürerek kendilerine teslim ediyor. Böylece hemşehrilerimizin de gururları incinmemiş oluyor. Rabbim herkesin ibadetini kabul etsin. Ramazan Bayramına kavuşmayı da nasip etsin"dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tebessüm Çarşısı 1200 Aileye Gıda Paketi Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement