Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden" Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden" Kampanyası

PTT AŞ tarafından terörle mücadele eden güvenlik güçlerine destek vermek amacıyla başlatılan "Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden" kampanyası kapsamında Zonguldak'tan 500 tebrik kartı gönderileceği bildirildi.

28.06.2016 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT AŞ tarafından terörle mücadele eden güvenlik güçlerine destek vermek amacıyla başlatılan "Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden" kampanyası kapsamında Zonguldak'tan 500 tebrik kartı gönderileceği bildirildi.

Vatandaşlar, "Size Minnettarız" sloganıyla gerçekleştirilecek kampanyada, tebrik kartlarını PTT iş yerlerinden ücretsiz temin edilebilecek ve güvenlik güçlerine ücretsiz gönderilebilecek.

Ramazan Bayramı dolayısıyla başlatılan kampanyada vatandaşların tebrik kartlarını gönderebilmek için kartların üzerine güvenlik güçlerine göndermek istedikleri mesajları ve i·l/i·lçe/karakol/birlik adını yazmaları yeterli olacak.

PTT Zonguldak Başmüdürü Mehmet Meşeli, Vali Ali Kaban'ı ziyaretinde yaptığı konuşmada, bayramlarda ve özel günlerde tebrik kartlarını vatandaşlara vererek, adreslere göndermeleri noktasında nostalji yaşattıklarını söyledi.

Özellikle terör bölgesinde yaşayan güvenlik güçlerine vatandaşların onların yanlarında olduğunu hissettirmek ve moral motivasyonlarını yüksek tutmak amacıyla bu projenin başlatıldığını belirten Meşeli, şöyle konuştu:

"Bu kapsamda "Size minnettarız" başlıklı kartları bastırdık. Bu projeyi de ilimizde ilk olarak valimizden başlatmak istedik. Bu kartları güvenlik güçlerimize göndereceğiz. 13 il 127 adres var. Bu adresler PTT müdürlüklerimizde mevcut. Adres mevcut olmasa dahi 13 ilden birini yazarak gönderilebilecek. Minnet duygularını onlara yansıtarak, güvenlik güçlerimizin yanında olduğumuzu hissettireceğiz."

Vali Kaban da bayramların milli birlik ve beraberliğin en fazla hissedildiği günler olduğunu ifade ederek, "PTT, yurdun birliği ve ülkenin varlığı için mücadele veren güvenlik güçlerine minnettarlıklarını dile getirme fırsatı verdi. Herkes adına çok teşekkür ederim. Gördüğünüz gibi 4 ayrı güzel kart var. Bunlar güvenlik güçlerimizin nasıl toplumun her kesimiyle birlikte hareket ettiğini ifade eden çok duygulu kartlar. Ben bunlarda birisini seçim, yanınızda bir kart yazacağım." dedi.

Kaban daha sonra Şanlıurfa Muratlı Jandarma Karakoluna gönderilmek üzere, "Çok değerli kardeşlerim. Zor bir coğrafyada eğer bin yıldır hala varsak, bu başarının altındaki imza sizlerindir. Bayramınızı canı gönülden kutlarım. Allah yar ve yardımcınız olsun. Var olun." yazılı tebrik kartını Meşeli'ye teslim etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden' Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement