Teç-Sen Aydın İl Yönetimi Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

Teç-Sen Aydın İl Yönetimi Tanıtıldı

Teç-Sen Aydın İl Yönetimi Tanıtıldı

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve ilçelerindeki eğitim kurumlarında görev yapan Tüm Eğitim Çalışanları Sendikasına (TEÇ-SEN) üye memur, teknik personel ve hizmetliler yemekte buluştu.

22.11.2014 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve ilçelerindeki eğitim kurumlarında görev yapan Tüm Eğitim Çalışanları Sendikasına (TEÇ-SEN) üye memur, teknik personel ve hizmetliler yemekte buluştu.

Nazilli Öğretmen Evi'nde düzenlenen tanışma toplantısına TEÇ-SEN Aydın İl Başkanı Taşkın Ayhan, İl sekreteri Çiçek Peker, Teşkilatlanmadan sorumlu başkan Deniz Geneş, Mali işlerden sorumlu başkan Vedat Kurt, Eğitim işlerinden sorumlu başkan Huriye Ede, Mevzuat işlerinde sorumlu başkan Arzu Eker, Sosyal işler sorumlu başkan Serpil Küçükakın ile Denetleme kurulu Başkanı Fadime Kılıçkara, Denetleme kurulu üyeleri Hatice Ünlü ve Fusün Gül ile Disipin kurulu başkanı Asiye Çerçi ve Disiplin kurulu üyeleri Ömer Akar ve Bayram Sarıçiğdem, TEÇ-SEN Nazilli İlçe temsilcisi Yahya Kapan ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda sendika üyesi katıldı.

ÜYE SAYISINDA YÜZDE 90'I HEDEFLİYORLAR

Yemekte konuşan TEÇ-SEN Aydın İl Başkanı Taşkın Ayhan; "TEÇ-SEN Genel Merkezi tarafından İl Başkanlığı görevinin tarafıma verilmiş olmasının ardından kısa sürede Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu ve Disiplin Kurullarını oluşturduk. Sendikamız; evrensel sendikacılık ilkeleri çerçevesinde, üyelerinin ekonomik, sosyal, kültürel ve mesleki hak ve çıkarlarının korunması, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bağımsızlığının ve milli egemenliğin korunması, Devletimizin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünün korunması, yaşatılması; demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti ilkelerinden ödün vermeksizin, sosyal adaletin gerçekleştirilmesi, çalışma barışının kurulması ve çağdaş uygarlık düzeyine ulaşılması amacını taşır. Bilindiği üzere Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası hiçbir konfederasyona bağlı olmayan, hiçbir siyasi görüş içinde olmayan bir sendikadır. Sendikamızın tek amacı eğitim çalışanlarının mali, özlük ve sosyal haklarını korumak, yasalar çerçevesinde bu yönde mücadele etmektir. TEÇ-SEN Aydın İl Başkanlığı olarak ilk hedefimiz; teşkilatını kurmayan ilçelerin, bir an önce teşkilatlanmasının sağlanması, Aydın genelinde üye sayısı bakımından başarımızı yüzde 90'lar seviyesine çıkarmak olacaktır" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Teç-Sen Aydın İl Yönetimi Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement