Tecavüz Edemediği Kadını Yaktı - Son Dakika
Güncel

Tecavüz Edemediği Kadını Yaktı

Tecavüz Edemediği Kadını Yaktı

Hindistan'da arkadaşının eşine tecavüz etmek isteyen adam, kadının çocuğunun komşulardan yardım istemesi üzerine kadını ateşe verdi ve olay yerinden kaçtı.

27.06.2015 15:07  Güncelleme: 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hindistan 'ın Uttar Pradeş eyaletinin Kanpur kentindeki Pipri adlı köyde, arkadaşının eşine tecavüz etmek isteyen adam, kadının çocuğunun komşulardan yardım istemesi üzerine kadını ateşe vererek olay yerinden kaçtı.

EVİNDE TECAVÜZE KALKIŞTI

Times of India'nın haberine göre, Perşembe akşamı meydana gelen olay şu şekilde gelişti: Dinesh adlı adam, kadının evine girerek tecavüz etmeye çalıştı.

TECAVÜZ EDEMEDİ ATEŞE VERDİ

Kadının bağırması üzerine kızı komşulardan yardım istemeye gitti. Bunun üzerine Dinesh, kadını ateşe vermek amacıyla üzerine yanan lamba attı ve olay yerinden uzaklaştı.

KADIN HASTANEYE KALDIRILDI

Saldırıdan kısa süre sonra eve gelen kadının eşi, alevleri söndürdü ve çevredekilerden yardım istedi. Kadın, Kanpur'da hastaneye kaldırıldı.

DURUMU CİDDİ

Vücudunun yüzde 90'ı yanan kadının durumunun ciddiyetini koruduğu belirtilirken, polis, saldırganı arama çalışmalarını sürdürüyor.

Son Dakika Güncel Tecavüz Edemediği Kadını Yaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • ?: erkeklerin olmadığı bi dünya acaba nasıl olur 30 8 Yanıtla
  • EKMEKSİİZLER: dünyanın en pislik yeri hindistan malesef.orda kadın olmak tecavüze ugrak için yeter.inege öküze tapandan ne beklenirki... 28 4 Yanıtla
  • cerkez 45: serefsiz kopek asmak lazim boylesini 27 1 Yanıtla
  • yusuf: yazıklar olsun 25 1 Yanıtla
  • poyraz: ne yani busefer adana değilmi ..samsundamı değil ..yok artık ... 19 6 Yanıtla
  • cehennem odunu: allah belasını versin bu adamın, bir kadının hayatını söndurmus 23 2 Yanıtla
  • Dd: Kısas yapacaksınız. Diri diri o tadı yasayacak 21 1 Yanıtla
  • Kalafika: Derin erkekleri hadım edecen de canın malum şey isteyince gider patlıcan kasasının üzerine oturursun 14 5 Yanıtla
  • Kınamayın: Hindistan da bir milyar insan yaşıyor. Normalde Türkiye deki tecavüz oranları Hindistan dan yüksek. Bizim nüfusumuz sadece 75 milyon. 15 2 Yanıtla
  • Onurl: Başlığı görünce Adana sandım :D 11 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement