Eskişehir'de Tecavüze Uğrayan 17 Yaşındaki Erkek Çocuk Kendini Astı - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'de Tecavüze Uğrayan 17 Yaşındaki Erkek Çocuk Kendini Astı

Eskişehir\'de Tecavüze Uğrayan 17 Yaşındaki Erkek Çocuk Kendini Astı

Eskişehir Sivrihisar'da tecavüze uğradığı öne sürülen meslek lise öğrencisi 17 yaşındaki D.C., kendini asarak yaşamına son verdi.

14.04.2016 23:54  Güncelleme: 08:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde meslek lise öğrencisi 17 yaşındaki D.C., 4 gün önce kendini asarak yaşamına son verdi. Polise başvurup kendisine tecavüz edildiğini öne süren bir okul arkadaşının, D.C.'nin de bu kişilerin tecavüzüne uğradığını iddia etmesi üzerine gözaltına alınan 3 şüpheliden biri tutuklandı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Sivrihisar ilçesindeki meslek lisesinde okuyan D.C adlı erkek öğrenci, 4 gün önce kendisini asarak intihara kalkıştı. İpten indirilen D.C., çağırılan ambulansla, Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak D.C., doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. D.C.'nin cenazesi, yakınları tarafından Ankara'nın Polatlı ilçesine götürülerek toprağa verildi.

OKUL ARKADAŞINDAN TECAVÜZ İDDİASI

D.C.'nin intiharının ardından ismi açıklanmayan bir okul arkadaşı, polise gidip kendisine 3 kişinin tecavüz ettiğini belirterek, "Bu kişiler D.C.'ye de tecavüz etmiş olabilirler. D.C.'de bu yüzden intihar etmiş olabilir" iddiasında bulundu. Harekete geçen polis ekipleri, işsiz olan 25 yaşlarındaki Y.S. ile birlikte 3 kişiyi gözaltına aldı.

CİNSEL SALDIRI SUÇUNDAN TUTUKLANDI

Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Y.S. cinsel saldırı suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, diğer 2 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

SERBEST BIRAKILAN KİŞİNİN İŞYERİNE SALDIRI

Bu arada Polatlı'dan Sivrihisar'a gelen D.C.'nin yakınlarının serbest kalanlardan bir kişiye ait işyerinin camlarını kırdığı belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehir'de Tecavüze Uğrayan 17 Yaşındaki Erkek Çocuk Kendini Astı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (37)

  • Bozkurt musa: Yeni Türkiye derken lut kavminden bahsediyormus varol akp az kaldı başımıza taş yağmasına 57 4 Yanıtla
  • Hayırlı Cumalar: Herşey bakara makaralarla başladı yönetenlere dikkat edin insan suretine girmiş şeytanlardır bu gemi batarsa kurunun yanında yaş da yanar 35 2 Yanıtla
  • yuuh : dindar nesil Dedikler boyle bişey herhalde kitapsız akp 12 22 Yanıtla sıkıcı: senin çocuğunu senmi yetişriyon yoksa parti mi... 12 1 Seda_42: Gerizekali neslini sen yetistiriyon 6 1
  • KÜRDİSTAN: ulan akp islamın içini boşalttı islamı siyasete alet etti ALLAH HAKLARINDAN GELSİN Allaha değil akp ye güveniyorlar Allahtan değil tayyipten korkuyorlar böyle olursa memlekette gider ahlakta 14 9 Yanıtla
  • DAVUT: NE OLUYOR BU MİLLETE DÜNYANIN SAPIKLIĞINA MI SOYUNUYORUZ,BU İNTERNET PORNOLARI İNSANIMIZI SAPIKLAŞTIRDI,...BİR KEREDEN BİŞEY OLMAZ DİYENLERDEN BAŞLAYARAK TÜM SAPIKLARI ASMALI...... 13 2 Yanıtla
  • Ahmet: Akp kavmi 10 5 Yanıtla
  • sivaslı: çocuk bunu yapanı delik deşik etmeliydi 13 1 Yanıtla
  • asin asin idammmmmmmmm: Kiyametttt 12 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement