Tecde Mezarlığı'nda Düzenleme Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Tecde Mezarlığı'nda Düzenleme Yapıldı

Tecde Mezarlığı\'nda Düzenleme Yapıldı

Malatya merkez Yeşilyurt İlçesi Tecde Mahallesinde bulunan mezarlıkta Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü elemanları tarafından düzenleme yapıldı.

25.06.2014 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya merkez Yeşilyurt İlçesi Tecde Mahallesinde bulunan mezarlıkta Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü elemanları tarafından düzenleme yapıldı.

Yeşilyurt Caddesi yol genişletme çalışmaları esnasında nakledilen mezarların yerleri boş ve düzensiz bir şekildeydi. Kırılan mezar taşları ve mezarlardan çıkan sal taşları gelişigüzel etrafa saçıldığından çirkin görüntü oluşturuyordu. Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü elamanları gün boyu çalışarak boş olan mezar yerleri kapatılarak yerleri düzlendi.

Tecde Mahallesi Muhtarı Ali Yiğit, Malatya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğünün yapmış oldukları çalışmadan memnun olduklarını ancak mezarlıkta bir çeşmenin bulunmamasının büyük sıkıntı olduğunu söyledi.

Ali Yiğit Tecde yukarı mezarlıkta çeşme sıkıntısını dile getirerek şunları söyledi:

"Tecde Yeşilyurt yol genişletme çalışmaları esnasında yukarı mezarlıkta bulunan çeşmelere giden su borusu tahrip olduğundan mezarlıkta bulunan çeşmelerin suları kesildi. Yukarı mezarlıkta bulunan çeşmelere su çekilmesi için MASKİ Müdürlüğüne talepte bulunduk.Talebimiz olumlu karşılandı kısa zamanda bu alana su çekildiği taktirde mezarlık ziyaretinde bulunanlar mezarları başlarında bulunan gül ve çamlara su verme imkanı bulacaklardır. Mezarlıkta su bulunmaması sebebi ile yeni dikilen küçük çamlar kurumak üzereler. MASKİ Müdürlüğünün bu alana en kısa zamanda su çekmesi en büyük temennimizdir " dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tecde Mezarlığı'nda Düzenleme Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement