Tecrübeli Hoca Amatörde - Son Dakika
Yerel

Tecrübeli Hoca Amatörde

Tecrübeli Hoca Amatörde

Bu yıl Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Çarşambaspor’daki teknik direktör arayışı bir dönem Samsunspor’da teknik direktörlük yapan Besim Durmuş ile anlaşmaya varılarak neticelendirildi.

14.06.2016 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Çarşambaspor'daki teknik direktör arayışı bir dönem Samsunspor'da teknik direktörlük yapan Besim Durmuş ile anlaşmaya varılarak neticelendirildi.

Kasımpaşa, Kahramanmaraşspor, Boluspor ve Samsunspor gibi kulüplerin teknik direktörlüğü görevini üstlenen Besim Durmuş, son olarak Samsun'un Çarşamba ilçesindeki amatör kulüp Çarşambaspor ile anlaşmaya vardı. 2012-2013 yıllarında Samsunspor'da teknik direktörlük görevini yürüten Durmuş, Çarşamba Adapark Tesisleri'nde gerçekleştirilen törenle Çarşambaspor'a imza attı.

Tesisleri inceleyen Durmuş, "Çarşambaspor'u sağlam temellere ve gençlere emanet edecek şekilde yapmayı hedefliyoruz. Gönülden, yüreğimizle geldik. 24 yetmedi 25 saat Çarşamba'nın hizmetindeyiz" dedi.

Gerçekleştirilen imza töreninde Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ve Çarşambaspor Kulübü yöneticileri de hazır bulundu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tecrübeli Hoca Amatörde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement