TED Kolejinden Şampiyon Öğrencisine Ödül - Son Dakika
Yerel

TED Kolejinden Şampiyon Öğrencisine Ödül

TED Kolejinden Şampiyon Öğrencisine Ödül

Erzurum ve Adıyaman'daki karate şampiyonalarında üst üste başarı kazanan Sena Kızılaslan, TED koleji tarafından ödüllendirildi.

25.08.2016 18:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TED Diyarbakır Koleji öğrencisi ve Diyarbekirspor'un lisanslı karate sporcusu olan Sena Kızılaslan, Diyarbekirspor karate takımı ile birlikte katıldığı Erzurum'da yapılan Uluslar Arası Palandöken Karate Şampiyonası'nda üçüncü olarak önemli başarıya imza attıktan sonra Adıyaman'daki Nemrut Karate Şampiyonası'nda bölge şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı. Kızılaslan, hem takımı Diyarbekirspor hem de okudu TED koleji tarafından ödüllendirildi.

Kızılaslan takımı Diyarbekirspor ile aynı zamanda Erzurum'da takım halinde üçüncülük kazanırken, Adıyaman'da ise bölge klasmanında üçüncülük başarısı elde etti. Kızılaslan'ın bu başarısına kayıtsız kalmayan kulübü ve okulu Kızılaslan'ı tebrik etti.

Kolej Müdüründen Sena'ya Tebrik

TED Diyarbakır Koleji Müdürü Ozan Demiralp, bu büyük başarının kendilerini gururlandırdığı dile getirerek, "TED Koleji böylesi büyük başarılara alışkındır. Sporcularımızı eğitim ve sportif faaliyetlerde başarı kazanması bizleri inanılmaz derecede mutlu etmektedir. Sena kızımız da katıldığı iki şampiyonada da büyük başarılara imza atmıştır. Biz kendisini daha önceden de iyi tanıyorduk ve büyük başarılarından ötürü kendisine tam eğitim bursu vererek yanında olduğumuzu gösterdik. Kendisi de bizi yanıltmayarak başarılarını sürdürmesi bizi mutlu etmiştir. Kendisini tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Bir Ödül de Takımından

Diyarbekirspor Spor Kulübü de sporcusu Sena Kızılaslan'ın başarısını ödüllendirdi. Sporcularının gösterdiği yüksek başarıdan ötürü gururlandıklarını dile getiren Kulüp Yöneticilerinden Cemal Doğrul, "Biz iki yıldır salon sporlarına büyük yatırımlar yaptık. Bu yatırımlarımızın ne kadar doğru yatırımlar olduğunu hep birlikte gördük. Bizlere bu sevinci yaşatan ve bu başarı ortamının oluşmasına vesile olan başta Onursal Başkanımız Fevzi İlhanlı olmak üzere, Diyarbekirspor Kulübü yönetici ve antrenörlerimize canı gönülden teşekkür ederim. Bu sevincimizi yaşamamıza önemli derecede katkıları bulunan sporcularımızı da ayrı ayrı kutlarım" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel TED Kolejinden Şampiyon Öğrencisine Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement