Ted Malatya Koleji'nden Vali Toprak'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ted Malatya Koleji'nden Vali Toprak'a Ziyaret

Ted Malatya Koleji\'nden Vali Toprak\'a Ziyaret

Türk Eğitim Derneği(TED) Malatya Koleji Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bülent İlhan, Kurucu Temsilcisi ve İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burhanettin Dönmez ve Kurul üyeleri Malatya Valisi Mustafa Toprak’ı ziyaret etti.

31.08.2016 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Eğitim Derneği(TED) Malatya Koleji Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bülent İlhan, Kurucu Temsilcisi ve İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burhanettin Dönmez ve Kurul üyeleri Malatya Valisi Mustafa Toprak'ı ziyaret etti.

TED Malatya Koleji Okulları yöneticilerini makamında kabul eden Vali Toprak'a Başkan İlhan, Prof. Dr. Dönmez ve üyeler yeni görevinde başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

TED Kolejinin vizyonu hakkında Vali Toprak'a bilgiler veren İlhan, " Türkiye'nin Geleceğine İnanıyoruz" sloganı ile yola çıkan Türk Eğitim Derneği, devletimize eğitim ve öğretim alanında maddi ve manevi büyük oranda katkılar sağlayan ülkemizin güçlü bir özel eğitim kuruluşudur. Derneğimizin temeli Atatürk' ün ileri görüşü ve düşünceleri üzerine kurulmuştur. Kurucularımız arasında Başbakan, Bakan, Milletvekili, Genel Kurmay Başkanı, Danıştay üyeleri, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarları, Milli Eğitim Bakanlığı Genel Müdürü, Rektör ve Dekanlar ile çeşitli kuruluşlardan üst düzey yöneticiler yer almaktadır. Okullarımızda Cumhuriyetimizin temel ilkelerine bağlı kalarak eğitim ve öğretimin bütün aşamalarında bilimsel yöntemler uygulanırken, öğrencilere yurttaşlık bilincini kazandırıyor ve çevre bilincini aşılıyoruz ve onları bilgi teknolojilerine ve çağdaş yönetim anlayışına sahip birer birey olarak yetiştiriyoruz. Okullarımız öğrencileri eğitimde elde ettiği başarılarının yanı sıra spor ve sanat gibi değişik alanlar da başarılara imza atmış ve atmaya devam etmektedir" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Toprak ise, TED kolejini yakından takip ettiğini belirterek verdikleri eğitimden dolayı kendilerine teşekkür etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ted Malatya Koleji'nden Vali Toprak'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement