TEDAŞ, Afganlılara Enerji Eğitimi Verdi - Son Dakika
Ekonomi

TEDAŞ, Afganlılara Enerji Eğitimi Verdi

Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi, Afganistan Enerji Kurumu yetkililerine elektrik dağıtım sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliği konulu eğitim verdi.

12.08.2014 12:38  Güncelleme: 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TEDAŞ) tarafından, Afganistan Enerji Kurumu yetkililerine elektrik dağıtım sektöründe iş sağlığı ve güvenliği konulu eğitim verildi.

TEDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Taşdemir, TEDAŞ'ın Gölbaşı Eğitim Müdürlüğü tesislerinde düzenlenen toplantıda, dünya enerji sektörünün giderek büyüdüğünü ve uluslararası ilişkilerde enerji trafiğinin öneminin arttığını söyledi.

Enerji sektöründe işbirliği ile eğitim alanında yapılan çalışmaların önemine değinen Taşdemir, "Yaptığımız toplantılarla işbirliğini artırmak istiyoruz. Enerji sektöründe fikir alışverişi çok önemli. Biz de Türkiye'de elektrik dağıtım sektöründeki personelin iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili tecrübelerinin Afgan yetkililerle paylaşılmasını istiyoruz" dedi.

TEDAŞ ile ABD Enerji İşleri Kurumu koordinesinde düzenlenen eğitim programı kapsamında, iş güvenliğine yönelik sunumlar yapıldı. Eğitim programı yarın sona erecek. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi TEDAŞ, Afganlılara Enerji Eğitimi Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement