Burdur'da Kavga: 1 Ölü - Son Dakika
Güncel

Burdur'da Kavga: 1 Ölü

Burdur'un Tefenni ilçesinde çıkan kavgada tüfeğin yanlışlıkla ateş alması sonucu 42 yaşındaki nakliyeci Mümin Türel, hayatını kaybetti.

08.11.2015 21:17  Güncelleme: 21:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur'un Tefenni ilçesinde çıkan kavgada, tüfeğin yanlışlıkla ateş alması sonucu nakliye işi yapan 42 yaşındaki Mümin Türel olay yerinde öldü.

KAVGANIN NEDENİ BİLİNMİYOR

Alınan bilgiye göre, hafriyat ve nakliye işleriyle uğraşan Mümin Türel ile aynı işle uğraşan başka bir şirketin sahibi M.A. arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Türel, aracındaki tüfeği alarak dipçiği ile M.A'ya vurmak istedi. Bu sırada tüfeğin ateş alması sonucu başından ağır yaralanan Türel, olay yerinde hayatını kaybetti.Türel'in cenazesi savcı ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Tefenni İlçe Hastanesi morguna kaldırıldı. M.A ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

Burdur\'da Kavga: 1 Ölü
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Burdur'da Kavga: 1 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Yasin: AKP doneminde herkes bunalimda 0 9 Yanıtla
  • yavuz bingöl: ava giden avlanmış 5 0 Yanıtla
  • Oğuz : Hadi len akp mi dedi adamı vur diye 3 1 Yanıtla
  • ...Erbaa...: SOL HAİNLER , GEZİZEKALILAR VATAN,BAYRAK,DİN DÜŞMANLARI ....BÜKEMEDİĞİN BİLEĞİ ÖPECEKSİN..... YOKSA BAŞKA ŞEYİ ÖPTÜRÜRLER.....VATANSEVER SAĞCI KARDESLERİMİ KUTLUYORUM... 2 2 Yanıtla
  • ata: neyi paylaşacaklar hırslarını canıyla ödediler yazık şeytana uyuyorlar sabır yok 3 0 Yanıtla
  • Gulten: Tufek kendi gelmis cani sikilincada patlamis habere bakin. Beliki burda taraf tutma var. 2 0 Yanıtla
  • Aziz: Beliki bir gariban infaz edilmis cunku tufek suclu allah rahmet etsin. 0 1 Yanıtla
  • DÇKP ( DünyayıÇiftçilikKurtaracakPartisi ): Eğer islam ahlakını,demokrasiyi,barışı,dürüstlüğü,aklımızı kullanmayı,düşünmeyi,çok kelimeler kullanarak güzel ve kibar konuşabilmeyi,çağdaş espiriyi,kültürü,bilimi yeterince bilebilseydik/anlayabilseydik,böyle üzücü olaylar kolay kolayına başımıza gelmez.Ama biz kendimizi boş,anlamsız ve saçma şeylerle (diziler,filimler,müzikler,moda,alkol,sigara,sosyal medya/sanal yaşam,kahvehaneler,maçlar ,kumar,şans oyunları ) kandırıyoruz. 1 0 Yanıtla
  • Ahmet basar: fggcgvxfghvcc 1 0 Yanıtla

Advertisement