Tei Geleneksel Ağaç Bayramı - Son Dakika
Yerel

Tei Geleneksel Ağaç Bayramı

TEI Genel Müdürü Akşit: "Ağaç Bayramı etkinlikleri kapsamında geçtiğimiz 7 yılda Eskişehir çevresine ve TEI kampüsüne toplam 12 bin 500 ağaç diktik"

23.04.2014 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tusaş Motor Sanayii AŞ (TEI) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı ve bu yıl 8'incisi düzenlenen Geleneksel TEI Ağaç Bayramı'nı çalışan ve aileleri ile 2 bin fidan dikerek, kutladı.

TEI Genel Müdürü Mahmut Faruk Akşit, Muttalip Ağaçlandırma Bölgesi'nde oluşturulan, 2. TEI Hatıra Ormanı'nda gerçekleştirilen fidan dikim töreninde yaptığı konuşmada,  Ağaç Bayramı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

TEI'nin kurulduğu günden itibaren içinde yaşadığı çevreye karşı sorumluluk bilinciyle hareket eden bir kuruluş olduğunu ve  insana, çevreye ve doğaya  duyarlı bir üretim stratejisi benimsediğini ifade eden Akşit, şöyle konuştu:

"Her yıl çevreye karşı farkındalığı ve duyarlılığı arttırıyoruz. Ağaç Bayramı etkinlikleri kapsamında geçtiğimiz 7 yılda Eskişehir çevresine ve TEI kampüsüne toplam 12 bin 500 ağaç diktik. Bu yıl ise TEI personeli ve ailelerinin katılımıyla büyük bir piknik havası içerisinde geçen etkinlik kapsamında geçen yıl oluşturduğumuz Muttalip Ağaçlandırma Bölgesindeki alana  2 bin adet fidan dikimi gerçekleştireceğiz. Bu süreçte bizlere destek olan Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü yöneticileri ve çalışanlarına teşekkür ederiz."

Akşit, fidan dikmekten daha önemli olan konunun, ağaçların bakımının ve büyümesinin sağlanması olduğunu da sözlerine ekledi.

Daha sonra Akşit,  Eskişehir Orman Bölge Müdür Yardımcısı Adnan Diltemiz ile 2 bin karaçam fidanı dikimini başlattı.

TEI çalışanları fidan dikiminin ardından TEİ yerleşkesinde düzenlenen piknikle, Ağaç Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tei Geleneksel Ağaç Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement