Tek-Gıda İş'te Kadınlar Kolu Kuruldu - Son Dakika
Yerel

Tek-Gıda İş'te Kadınlar Kolu Kuruldu

Tek-Gıda İş\'te Kadınlar Kolu Kuruldu

Tek-Gıda İş Sendikası Mustafakemalpaşa Şubesi bünyesinde sendikalı kadınlara daha iyi hizmet vermek için Kadın Komisyonu oluşturuldu.

22.05.2013 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tek-Gıda İş Sendikası Mustafakemalpaşa Şubesi bünyesinde sendikalı kadınlara daha iyi hizmet vermek için Kadın Komisyonu oluşturuldu.

Tek-Gıda İş Karacabey irtibat bürosunda oluşturulan Kadın Komisyonu'nun açılış törenine Tek-Gıda İş Genel Merkez Eğitim Sekreteri Mustafa Akyürek ile çok sayıda sendika üyesi katıldı. Tek-Gıda İş Genel Merkezi'nin kadın hareketinde önemli bir karar aldığını söyleyen Genel Merkez Kadın Komisyonu Başkanı Neslihan Taşoluk Nakaş, "Kadın sendikalılarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için bu komisyonu kurduk. Burada kadın sayısı çok olduğu için pilot uygulama olmasını istedik. Kısacası bir ilki gerçekleştiriyoruz. Kadınlarımızın, erkeklerden eksik bir yanı yok. Maksadımız her şubede bir kadın komisyon başkanı olması" dedi.

Tek-Gıda İş Mustafakemalpaşa Şubesi Kadın Komisyonu Başkanı Vacide Boşnak, Karacabey'de bulunan irtibat bürosunda kadın sendikalılara yönelik hizmetlere devam edeceklerini ifade etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tek-Gıda İş'te Kadınlar Kolu Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement