Tek Hayali Yazdığı Şiirleri Kitaplaştırmak - Son Dakika
Yerel

Tek Hayali Yazdığı Şiirleri Kitaplaştırmak

Tek Hayali Yazdığı Şiirleri Kitaplaştırmak

Manisa’da 10 yaşından beridir kaleme aldığı şiirleri ile 150’yi aşkın şiir yazan Cumhuriyet Anadolu Lisesi 10. Sınıf öğrencisi İsmail Yalvaç, 6 yıldır yazdığı şiirlerini kitaplaştırmak istiyor.

15.07.2014 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'da 10 yaşından beridir kaleme aldığı şiirleri ile 150'yi aşkın şiir yazan Cumhuriyet Anadolu Lisesi 10. Sınıf öğrencisi İsmail Yalvaç, 6 yıldır yazdığı şiirlerini kitaplaştırmak istiyor.

Manisa'nın Yunusemre ilçesi Horozköy semtinde yaşayan Lise ikinci sınıf öğrencisi, 16 yaşındaki şair İsmail Yalvaç, yazdığı duygu yüklü şiirleri ile usta şairlere taş çıkartıyor. 10 yaşından beridir özellikle kendini yalnız hissettiği zamanlarda kaleme aldığı dram, aşk, özlem ve ayrılık tarzda yazdığı 150'yi aşkın şiiri ile çevresindeki insanlara tercüman olmak istediğini belirten Yalvaç, tek hayalinin 6 yıldır yazdığı şiirleri kitaplaştırmak olduğunu söyledi.

4 çocuklu bir ailenin en ufak çocuğu olduğunu kaydeden Yalvaç, şiir yazmayı çok sevdiğini söyleyerek, "Gördüğüm, düşündüğüm her şeyi anında mısralara dökebiliyorum. 10 yaşından beridir de bunu artık alışkanlık haline getirdim. Şimdi 16 yaşındayım. Şiir yazmada yaşımın hiçbir önemi yok. Benim için önemli olan düşüncelerimi ve hissettiklerimi şiirlerimin aracılığıyla çevremdeki insanlara aktarabilmek" dedi.

Şiirlerini yazarken hiçbir şairden esinlenmediğini fakat şiir dünyasına girmek için yaptığı fiili hareketlerinden dolayı Necip Fazıl Kısakürek'i örnek aldığını ifade eden Yalvaç, "Üstad Necip Fazıl Kısakürek çok cesur bir şair. Bende Üstad'ın cesurluğunu kendime ilke edindim. A4 kağıdı sayfalarına yazarak biriktirdiğim şiirlerimi artık kitaplaştırmak istiyorum. Tek hayalimde bu zaten" dedi. Yalvaç, şiirlerini kitaplaştırmak için Manisalı hayırsever vatandaşlara çağrıda bulunarak, "Birilerinin elimden tutmasını istiyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tek Hayali Yazdığı Şiirleri Kitaplaştırmak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement