Tek Kurşunla İntihar Eden 2 Kişiden Genç Kız Bursa'da Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Tek Kurşunla İntihar Eden 2 Kişiden Genç Kız Bursa'da Toprağa Verildi

Tek Kurşunla İntihar Eden 2 Kişiden Genç Kız Bursa\'da Toprağa Verildi

İstanbul Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde kafa kafaya vererek tek kurşunla intihar eden 2 kişiden Zeren Büke Toku, Bursa’da son yolculuğuna uğurlandı.

04.10.2015 18:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde kafa kafaya vererek tek kurşunla intihar eden 2 kişiden Zeren Büke Toku, Bursa'da son yolculuğuna uğurlandı.

Olay, dün Beyoğlu İstiklal Caddesi 128. numara önünde saat 21.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Nazif Tuğrul Sağlam ve Zeren Büke Toku, İstiklal Caddesi'nde bir dükkanın önünde alkol aldı. Bu sırada Zeren Büke Toku, çantasından silah çıkartarak kendi kafasına dayadı. Ateşlenen kurşun önce Toku'nun daha sonra da arkadaşı Nazif Tuğrul Sağlam'ın kafasına girdi. Toku olay yerinde, Sağlam ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

TOKU, BURSA'DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Hayatını kaybeden Toku için merkez Osmangazi ilçesi Pınarbaşı Camii'nde ikindi namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi. Toku'nun tabutunun çiçekler ve binicilik dereceleriyle süslendiği görüldü. Genç kızın babası Emre Toku, cenaze töreninde taziyeleri kabul etti. Kılınan cenaze namazının ardından genç kız, Pınarbaşı Mezarlığında toprağa verildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tek Kurşunla İntihar Eden 2 Kişiden Genç Kız Bursa'da Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement